• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

28.10.2024

10:50

Naši igrači su pametni, znaju da četiri pobede ne znače ništa! Žalgiris oprezan pred Zvezdu

Starsportphoto©

Košarka

Naši igrači su pametni, znaju da četiri pobede ne znače ništa! Žalgiris oprezan pred Zvezdu

Podeli vest

Naši igrači su pametni i dobro znaju da četiri pobede u Evroligi ne znače ništa, poručio je Tautvidas Sabonis, pomoćnik Andree Trinkijerija pred duel sa Crvenom zvezdom (30. oktobar Sport klub 1 19.00) u 6. kolu Evrolige.

Italijanski stručnjak po svoj prilici neće predvoditi ekipu zbog bolesti, pa je "dirigentska palica" u rukama sina legendarnog Arvidasa Sabonisa.

Upravo je Tautvidas bio u ulozi glavnog trenera na utakmici litvanskog prvenstva, prilikom kojeg je Žalgiris doživeo težak poraz u Viljnusu od tamošnjih Vulvsa. Pred okršaj sa crveno-belima u Kaunasu, Sabonis poziva na oprez i podseća da prva pozicija u ranoj fazi Evrolige ne znači ništa.

Foto: EPA

Čeka ih mnogo posla - košarkaši Žalgirisa

- Ako želite da napravite nešto posebno, morate da se nadate da će igrači imati dovoljno odmora i da će shvatiti da 4-1 u Evroligi ne znači ništa. Stvari se brzo menjaju. Ako igramo kao protiv Vulvsa, nećemo pobediti nikoga, nevezano sa tim da li igramo kod kuće. Verujem da su naši igrači pametni i da će razumeti situaciju - rekao je mladi stručnjak.

Osim što su potencijalno oslabljeni za glavnog trenera, "zeleni" ne mogu da računaju na letošnje pojačanje, Meta Mičela.

Foto: AP/Photo

Zbog bolesti pod znakom pitanja - Andrea Trinkijeri

Amerikanac je, kao i temperamentni stručnjak zbog virusa propustio duel sa "vukovima". Sabonis otkriva da još uvek nije poznato da li će Trinkijeri biti u stanju da vodi utakmicu.

Pre nego što smo krenuli na put za Viljnus, trener je poslao poruku da se ne oseća dobro i da ne može da putuje. On i Mičel su se razboleli, pa moramo da budemo obazrivi pred duplo kolo Evrolige, ali verujem i nadam se da će obojica biti tu - objasnio je Litvanac.

Podsećamo, Žalgiris je trenutno na deobi prve pozicije u Evroligi sa Barselonom, a posle duela sa Crvenom zvezdom očekuje ih neugodni Monako u petak (1. novembar).

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set