• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2020

08:01

(VIDEO) DENVERU NE POMAŽE NI JOKIĆ! Totalni autsajder isprašio Srbinov tim, navijači im okrenuli leđa?!

NBA

(VIDEO) DENVERU NE POMAŽE NI JOKIĆ! Totalni autsajder isprašio Srbinov tim, navijači im okrenuli leđa?!

Podeli vest

Denver Nagetsi zabeležili su poraz na svom terenu od Klivlenda 111:103, Nikola Jokić bio je solidan ali nije uspeo da pogura svoj tim do trijumfa. Navijači su bili baš besni

Denver nastavlja da igra sa puno oscilacija....Posle nekoliko dobrih utakmica dođe pad, i to protiv ekipa koje su znatno slabije od ovog tima. Isto je bilo i protiv Klivlenda. Nagetsi su odigrali baš loše i na kraju su upisali poraz koji im nije trebao.

Jokić je na ovom susretu postigao 19 poena, imao je i 12 skokova i pet asistencija, ali... Nije uspeo Nikola da probudi ostatak tima.

Na minut do kraja meča, kada je već sve bilo završeno, navijači su počeli da ustaju sa stolica i napuštaju dvoranu. Oni koji su ostali, glasno su negodovali i jasno je bilo koliko su pristalice Denvera ljute zbog poraza.

SRCE I UŽURBANOST! Sakramento se na SRPSKOM poklonio Bjelici!

 Kod pobednika tri igrača su imala dabl-dabl učinak Kevin Lav sa 19 poena i 15 skokova, Tristan Tompson sa 18 poena i 13 skokova, a Džedi Osman sa 11 pogodaka i 12 uhvaćenih lopti.

Dalas je posle preokreta savladao Filadeldiju 109:91 i nastavio sa dobrim igrama. Luka Dončić i Dvajt Pauel bili su najefikasniji sa po 19 poena, sa tim da je slovenački reprezentativac još imao 12 asistencija i osam skokova, dok je Pauel imao 12 skokova.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija