• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2020

07:46

(VIDEO/FOTO) LJUDI, ŠTA RADI JOKIĆ, OVO NIJE NORMALNO! Šou Srbina, Amerikanci ne mogu da veruju, OVO NE MOŽE NIKO OSIM NJEGA!

NBA

(VIDEO/FOTO) LJUDI, ŠTA RADI JOKIĆ, OVO NIJE NORMALNO! Šou Srbina, Amerikanci ne mogu da veruju, OVO NE MOŽE NIKO OSIM NJEGA!

Podeli vest

Denver je poražen od Golden Stejta 107:105, ali je zato Nikola Jokić podigao Ameriku na noge novom spektakularnom asistencijom

Ako ste tokom prošle sezone mislili da Srbin radi na parketu nemoguće, prevarili ste se, Jokić nastavlja da pomera granice. 

Za samo 22 minuta dao je 26 poena, šutirao 9/10 za dva, 1/2 kada se o trojkama radi, imao je i deset skokova, kao i pet asistencija. Naravno, nestvarni potezi postali su njegov zaštitini znak.

Foto: tanjug/ap photo

 

 

Nova Nikolina asistencija je možda i najbolja koju ste videli do sada. Pose trojke Golden Stejta na 12:9 Jokić je potrčao da izvede aut i odmah je bacio loptu u kontru preko celog terena. 

Stigla je do Garija Herisa, koji mu se za sjanu asistenciju odužio poenima. Pogledaćete obvaj potez više puta, bez sumnje.

 

 

 

 

 

 

Majk Porter Džunior  je meč završio sa sedam poena i sedam skokova, dok je na "trojci" ovog puta igrao Pol Milsap i zabeležio osam poena. Dvocifreni su bili samo Gari Haris sa 11  i Monte Moris sa 10 poena, dok su novajlije Džamajkl Grin sa dva i Fakundo Kampaco sa osam imali "vatreno krštenje".

Kod Voriorsa se niko nije posebno izdvojio, samo je Kent Bejzmor sa 13 "prebacio" više od 10 poena, a toliko su imali Keli Ubre Džunior, Stef Kari i Pol.  Naš mladi Alen Smailagić ubacio je 4 poena.

Od srpskih igrača na teren su izlazili Bobi Marjanović koji je imao devet poena i pet skokova u pobedi Dalasa nad Milvokijem (112:102), ali i mladi Aleksej Pokuševski koji se u Oklahomi predstavio sa 14 poena i osam skokova, što je bilo dovoljno za pobedu nad San Antonijom 121:108. Na terenu je proveo više od 20 minuta, pa se nadamo da to znači da su Tanderi spremni da mu već u prvoj NBA sezoni pruže šansu.

 

 

 arko Gudurić nije bio sa Memfisom i pitanje je kakva je njegova sudbina u Grizlisima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija