• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2020

08:10

JOKIĆ OPET MAESTRALAN! Denver ponovo poražen /VIDEO/

NBA

JOKIĆ OPET MAESTRALAN! Denver ponovo poražen /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na svom terenu od Los Anđeles Klipersa rezultatom 121:108 (32:26, 40:29, 26:24, 23:29), a domaćem timu nije pomogla ni još jedna fantastična partija koju je odigrao Nikola Jokić

Srpski košarkaš je bio nadomak novog tripl-dabla, ali mu je on za dlaku izmakao.

Jokić je na terenu proveo 38 minuta i za to vreme je upisao 24 poena (6/9 za dva, 1/4 za tri, 9/11 slobodna bacanja), deset asistencija, devet uhvaćenih i jednu ukradenu lotu.

Ipak, od njegovih saigrača je raspoložen za igru bio još samo Džamal Marej koji je ubacio 23 poena.

Sa druge strane, goste iz grada anđela je predvodio Pol Džordž sa 23 poena, a Kavaj Lenard je dodao dva manje.

Osim meča u Koloradu, na Božić su u NBA ligi odigrane još četiri utakmice. U ranijim terminima je Majami savladao Nju Orleans, kao i Milvoki ekipu Golden Stejta, a kasnije su na programu bila još dva derbija.

Los Anđeles Lejkersi su na svom terenu rezultatom 138:115 savladali Dalas i tako došli do prve pobede u sezoni.

Branioca titule je predvodio Entoni Dejvis sa 28 poena, a po 22 su dodali Lebron Džejms i Montrezl Harel. Na drugoj strani je prednjačio Luka Dončić sa 27 poena, sedam asistencija i četiri skoka, dok je Boban Marjanović za sedam minuta u igri upisao šest poena i jednu uhvaćenu loptu.

Ubedljivu pobedu u Bostonu protiv Seltiksa su ostvarili Bruklin Netsi koji su slavili rezultatom 123:95.

Najefikasniji u trijumfu nad bivšim klubom bio je Kajri Irving koji je koš Bostona zatrpao sa 37 poena, a veliku podršku mu je pružio Kevin Durent koji je dodao 29.

U ekipi Bostona su se istakli Džejlen Braun sa 27 i Džejson Tejtum koji je postigao 20 poena.

NBA

Majami - Nju Orleans 111:98

Milvoki - Golden Stejt 138:99

Boston - Bruklin 95:123

LA Lejkers - Dalas 138:115

Denver - LA Klipers 108:121


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija