• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2021

08:35

ŠOU SRBINA! Pokuševski skroman: To je moj posao, gledao sam te igrače na televiziji, Lebron je neverovatan...

NBA

ŠOU SRBINA! Pokuševski skroman: To je moj posao, gledao sam te igrače na televiziji, Lebron je neverovatan...

Podeli vest

Aleksej Pokuševski je protiv Los Anđeles Lejkersa u porazu Oklahome (128:99) ubacio 10 poena uz četiri skoka i dve asistencije, ali i tri efektne blokade

Srpski igrač nije bio nezadovoljan, uprkos porazu. Svestan je kvaliteta svog tima i kaže da se trudio da igra dobro u odbrani.

- To je moj posao. Preko odbrane donosite energiju timu. Blokade dolaze samo zato što sam dovoljno visok, koristim ono što imam. Iz svake utakmice nešto učimo. Danas smo igrali protiv Lejkersa, koji su odlični. Ako se zaustavite samo na trenutak, oni će preuzeti stvari u svoje ruke i povesti - rekao je posle meča Pokuševski, koji je igrao protiv nekih igrača koje je samo gledao na televiziji dok je bio mlađi.

- Bilo je sjajno. Gledam na to kao na svaku drugu utakmicu, ali je motivacija kada igrate protiv Lejkersa uvek veća. Bilo je teško, nešto sam i naučio i pokušaću to da pokažem na narednim utakmicama. Sećam se da sam gledao te igrače na televiziji još dok sam imao deset godina, Lebron je neverovatan, Dejvis takođe – ističe Pokuševski.

Zaključuje da će morati dosta da napreduje ukoliko planira da se zadrži i napravi ime u NBA ligi na duže staze.

- Trenutno radim apsolutno na svemu – driblingu, šutu, odbrani... Pokušavam da se unapredim. Ako želiš da budeš veliki igrač, moraš da budeš dobar u svemu na terenu .


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija