• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2021

12:49

LILARD NEMA DILEME! Nikola je MVP! Može da povede Denver ka TITULI!

Tanjug/AP

NBA

LILARD NEMA DILEME! Nikola je MVP! Može da povede Denver ka TITULI!

Podeli vest

Košarkaši Denvera pobedili su noćas Portland 126:115 i tako se plasirali u finale Zapadne konferencije gde će igrati protiv Finiks Sansa

Veliku zaslugu za to ima Nikola Jokić koji je postigao 36 poena uz osam skokova i šest asistencija.

Impresivnu partiju je odigrao i Demjan Lilard koji je postigao 28 poena uz četiri skoka i 13 asistencija.

Za zvezdu Portlanda nema dileme ko će biti MVP.

- Mislim da je Nikola MVP. Igrao je svaku utakmicu. Radi sve za svoj tim. Bio je prvi igrač ove serije. Pogađao je iz svih pozicija. Činio je saigrače boljim - naklonio se Lilard Jokiću odmah posle utakmice.

Foto: tanjug/AP Photo/Joe Mahoney

 

Nastavio je Lilard da hvali srpskog centra.

- Ako postoji neka sezona u kojoj bi jedan igrač poput Nikole mogao da povede tim ka tituli, onda je to ova.

Priznao je da je više očekivao od svog tima.

- Mislim da bilo koji tim (ove sezone) može da osvoji titulu, što me je još više frustriralo (kada smo ispali). Ako sam osećao da mogu da iznesem (neku) sezonu do pehara, onda je to bila ova. Ipak, definitivno mislim da je Jokić sposoban za to - dodao je Lilard.

I trener Portlanda, Teri Stots izneo je svoje impresije o Nikoli Jokiću.

- Sjajan je igrač i sve se vrti oko njega. Nadigrao nas je, zaslužio je da pobedi u seriji i odlično je obavio posao na oba kraja terena. Skidam kapu. Želim mu sve najbolje u sledećoj seriji - sipao je Stots pohvale na račun srpskog internacionalca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17