• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2021

07:38

TEROR SRBINA! Bogdanović se ne predaje, ubacio 22 poena, vratio Atlantu u život posle "-18"! /VIDEO/FOTO/

tanjug/ap photo

NBA

TEROR SRBINA! Bogdanović se ne predaje, ubacio 22 poena, vratio Atlantu u život posle "-18"! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Ne predaje se Bodgan Bogdanović, predvodio je Atlantu do pobede protiv Filadelfije 103:100, kojom su Hoksi uspeli da poravnaju na 2-2 u polufinalu Istočne konferencije

 

Foto: tanjug/ap photo

 

Bogdan Bogdanović je bio još jednom jedan od najboljih aktera meča. Srpski bek šuter postigao je 22 poena (9/25 iz igre, 4/13 za tri), a dodao je i pet skokova.

Foto: tanjug/ap photo

 

Bogdanović je vukao ekipu, kada Janga nije išlo. Pogađao je trojke, nizao duge dvojke, izluđivao je  odbranu Filadelfije.

Vodili su Seventisiksersi i 18 razlike, uspevala je Atlanta da se vrati da bi trojka Bogdanovića početkom poslednjeg kvartala donela vođstvo Houksima od 83:82, koji su u dramatičnom finišu ipak trijumfovali. 

 

Tre Jang razigravao saigrače, imao je 18 asistencija i 25 poena. Džoel Embid, najbolji igrač tima, proveo je neko vreme tokom druge deonice u svlačionici. Po povratku je šutirao 0 o 12 iz igre.

Završio je centar File meč sa 21 skokom i 17 poena, ali uz uspešnost u šutu iz igre 4/20. Benu Simonsu je asistencija falila za tripl-dal učinak - 17 poena, 12 skokova, devet asistencija, dok je Set Kari imao ukupno 17 poena. 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija