• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2021

11:35

NAVIJAČI BESNI, UDARILI PO JOKIĆU JER NE IGRA ZA SRBIJU! Neko je Luka Dončić, neko Nikola Jokić!

USA Today

Košarka

NAVIJAČI BESNI, UDARILI PO JOKIĆU JER NE IGRA ZA SRBIJU! Neko je Luka Dončić, neko Nikola Jokić!

Podeli vest

Nikola Jokić je potvrdio da ovog leta i pored velike želje, nije u mogućnosti da igra za reprezentaciju Srbije

Orlovi bez MVP-ja NBA lige morati da obezbede olimpijsku vizu kroz kvalifikacioni turnir, a onda će bez Jokića morati da jure medalju u Tokiju.

Ova odluka razočarala je navijače Srbije. Nadali su se svi da će Srbija biti u najjačem sastavi, da će uz Jokića, Bogdana,  Bobija, Evrolige i Evrokupa, Vasu Micića i Miloša Teodosića, Srbija biti jedan od glavnih konkurenata čak i za zlato u Tokiju.

Međutim, sada su sve nade ugašene. Jokić je poručio da reprezentacija Srbije i bez njega ima kvalitet da napravi rezultat koji će svima doneti mnogo radosti. 

Navijači na društvenim mrežama su besni na našeg centra.

-... Neko je Dončić a neko Jokić...- napisao je jedan navijač na Tviteru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIsu svi kritikovali Nikolu, ima onih koji ga razumeju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Solo

pre 2 godine

Pa Jokic nema svoj glas kao Djokovic i to je ocigledno i u ugovoru verovatno pise da ako igra lose moze da igra za Srbiju ali ako igra dobro onda je "rampa". Drugo je da garantujem da ce da dodje na leto u njegov Sombor i da se igra njegovom "Ergelom Konja" koja ce opet da poraste kupovinom novih dok se Srbija preznojava na terenu a on ce iz njegovog salasa da posmatra meceve i gustira hladnu Koka Kolu njegovo omiljeno pice.Podizan u Srbiji,treniran u Srbiji, i na kraju kad je u najboljoj formi..."izvinite nemogu da igram za Srbiju u ovom momentu". Onda bi bilo najbolje da ga vise i negledamo u NBA..prodana dusa kao i ostali sve za $$$

Pera

pre 2 godine

Gledaj sebe i svoju porodicu Jokicu .. neka ovi sto te napadaju prvo vrate ono sto su pokrali ..

Vladimir

pre 2 godine

Niko ne garantuje da bi i sa njim osvojili ista,uvek smo bolje prolazili kada smo imali prosecan tim,igrasmo onomad u Srbiji prvenstvo,na klupi najtrofejniji strucnjak,na terenu sve same zvezde bile i na kraju tuga i jad,svadje i ogovaranje.A Jokic i treba da se odmori,ima vremena,kada potpise novi ugovor onda ce biti i zasticeniji ako se nedaj boze i povredi igrajuci za reprezentaciju.

Ivan Ča

pre 2 godine

Svaka čast majstore MVP. Svaki Srbin zna šta je nacionalni dres i kolika je svetinja. Kada smo bili 90ih pod blokadom samo nas je košarka predstavljala u svetu i svi su znali šta je srpski inat. Nas je napao ceo svet a mi smo izašli kao pobednici. Od vajkada se znalo. Možeš da budeš MVP i najbolji na svetu ali ako nisi u reprezentaciji da pomogneš "drugovima" kao da ne umeš ni dvokorak da uradiš. Sportista mora da ima ne samo sportske veštine već i neke druge koje se ne mere poenima, nagradama ili dolarima. Hvala ti što se nisi ni preznojio u nacionalnoj odori Uživaj u koka koli i konjima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija