• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2021

07:29

AU! ČUDA SU IPAK MOGUĆA! Atlanta gubila 26 razlike, vratila se sa ivice ambisa i pobedila! Klipersi preživeli Jutu! /VIDEO/FOTO/

tanjug/ap photo

NBA

AU! ČUDA SU IPAK MOGUĆA! Atlanta gubila 26 razlike, vratila se sa ivice ambisa i pobedila! Klipersi preživeli Jutu! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

U neverovatnom meču Atlanta Hoksi su uspeli da se vrate posle "-26" i naprave neverovatan preokret za pobedu protiv Filadelfije 109:106

Filadelfija je bukvalno gazila Atlantu, čilo se da će Bogdan Bogdanović i drugovi biti demolirani, ali ima,li su oni drugačije planove.

U poslednjoj četvrtini su ubacili Hoksi u šestu brzinu, šokirali Filedlfiju i sada su na pobedu od plasmana u finale istoka! 

Start je bio katastrofalan za Atlantu, Bogdan je dobio tri lične greške vrlo brzo i to ga je izbacilo iz ritma. Presedeo je veliki deo utakmice, na kraju odigrao samo 21 minut i postigao šest poena. 

Foto: tanjug/ap photo

 

Džoel Embid je mučio odbranu Hoksa, ali Trej Jang se nije predavao, izvukao je Atlantu kada su svi mislili da joj nema pomnoći. Ubacio je 39 poena i imao 7 asistencija. 

U trećoj četvrtini su Hoksi gubili 26 razlike (72:46), a su polako topili minus, pa je na početku četvrte deficit bio 16 razlike. U poslednjoj deonici Atlanta je totalno dotukla Filadelfiju, vratila se u meč i pobedila.  

Osim Janga u Atlanti su odlični bili i Džon Kolins sa 19 poena i 11 skokova, Danilo Galinari sa 16 poena i Lu Vilijams sa 15.

Foto: tanjug/ap photo

 

Kod Filadelfije su se pojavila samo dva igrača. Džoel Embid je imao 37 poena, Set Kari 36, a svi ostali mnogo manje. 

Atlanta će u subotu imati meč loptu za prolazak u finale Istoka, u kom će pobednik igrati protiv boljih iz duela Milvoki – Bruklin (2-3).

 

U drugom meču večeri, Klipersi su protiv Jute poveli sa 3-2, zahvaljujući trijumfu sa 119:111. Džordž je dirigovao sa 37 poena i 16 skokova uz pet asistencija, pa je zasenio sjajno veče Bojana Bogdanovića. Hrvatski reprezentativac je ubacio 32 poena uz tri skoka, šutirao je 9/17 za tri, ali je Džordž imao veliku poruku Morisa (32 poena) i Džeksona (22).

U Juti je Mičel  došao do 21 poena, Gober je imao 17 uz 10 skokova. I ovde odluka može pasti u subotu, Klipersi su domaćini u meč lopti.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija