• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2021

07:44

LOŠE VEČE SRBA U NBA! Bjelica sam 2 poena protiv bivšeg kluba, ni Pokuševski se nije proslavio! /VIDEO/

Tanjug/AP

NBA

LOŠE VEČE SRBA U NBA! Bjelica sam 2 poena protiv bivšeg kluba, ni Pokuševski se nije proslavio! /VIDEO/

Podeli vest

Golden Stejt Voriorsi pobedio su Sakramento Kingse rezultatom 119:107, ali je Nemanja Bjelica ima loše veče

Golden Stejt je u derbiju Kalifornije dobio Kingse u Sakramentu (119:107) i neporažen je nakon tri odigrana meča na početku sezone. 

Foto: USA Today

 

Voriorsi su slomili otpor Kingsa u finišu poslednjeg perioda igre. Stef Kari je postigao 27 poena, a imao je i 10 asistencija. 

Džordan Pol ga je pratio sa 22 poena, dok je Drejmond Grin ubacio 14, uz sedam asistencija i pet skokova. Endru Vigins je imao 17 poena, od toga dve trojke.

Foto: USA Today

 

Naš Nemanja Bjelica je protiv bivšeg kluba za 10 minuta postigao  samo dva poena, i to oba sa linije slobodnih bacanja. Iz igre je šutirao 0/5. Imao je tri skoka i jednu izgbuljenu loptu.

U poraženom timu, Herison Barns je ubacio 24 poena, a Dejvion Mičel 22. Kingsima je ovo drugi vezani neuspeh.


Loše veče imao je i Aleksej Pokuševski  u porazu Oklahome od Filadelfije – 103:115

Igrao je samo nešto manje od sedam minuta, a za to vreme je postigao četiri poena, a imao je i skok i asistenciju.

U pobedničkom timu Set Kari sa 28 poena i Kamerunac Džoel Embid sa 22 su bili najefikasniji. U redovima Tandersa Kanađanin Aleksander je ubacio 29 poena.

Los Anđeles Lejkersi su u Stejpls centru dobili Memfis sa 121:118.

Karmelo Entoni je ubacio Grizlijima 28 poena, a trojke je šutirao impresivnih 6/8.Dejvis je ubacio 22 poena, Džejms 19, a Rasel Vestrbuk, 13 poena i 13 skokova.  S druge strana, Džo Morant je meč završio sa 40 poena. 

Bruklin je na svom terenu poražena od Šarlota – 95:111. Za Netse nije igrao Blejk Grifin, ni Kajri Irving. Kevin Durant je imao 38 poena, ali ne i pomoć saigrača.

Džejms Harden je postigao samo 15. Stršljenove je predvodio Majlis Bridžis sa 32 porna i devet skokova. Odličan je bio i Lamelo Bel sa 15.

NBA LIGA, REZULTATI

 

Bruklin – Šarlot 95:111

Hjuston – Boston 97:107

Njujork – Orlando 104:110

Oklahoma - Filadelfija 103:115

Sakramento – Golden Stejt 107:119

Los Anđeles Lejkers – Memfis 121:118

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija