• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

07:33 >> 07:46

BRUTALNI JOKIĆ DEMOLIRAO FILADELFIJU I SMIRIVAO TRENERA U PORAZU DENVERA! Srbin NE MOŽE sam! /VIDEO/

Tanjug

NBA

BRUTALNI JOKIĆ DEMOLIRAO FILADELFIJU I SMIRIVAO TRENERA U PORAZU DENVERA! Srbin NE MOŽE sam! /VIDEO/

Podeli vest

Srpski košarkaški as, Nikola Jokić, postigao je 30 poena i imao 10 skokova i sedam asistencija u porazu Denvera od Filafelfije rezultatom 89:103.

U  Denveru je bio fenomenalan Nikola Jokić. Srbin je postigao 30 poena i imao 10 skokova, uz sedam asistencija i šut iz igre od skoro 60 odsto, tačnije 10/17.

Osim odsutnog Bena Simonsa, gosti su igrali i bez Embida, Tajbula i Grina, ali Denver je bio nemoćan! Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Meksi sa 22 i Kari sa 20 poena.

Foto: Tanjug

 

Jedini dvocifreni u Denveru uz Jokića bili su još Barton sa 19 i Moris sa 11 poena. Nakon egal košarke u prvoj i delimično u drugoj četvrtini, gosti su do pobede došli zahvaljujući odličnoj trećoj deonici u kojoj su stekli dvocifrenu prednost, koju su bez većih problema odbranili do kraja susreta.

Poznato je da trener Majkl Meloun nije zadovoljan kriterijumom koji sudije imaju prema Denveru, naročito prema Nikoli Jokiću. U jednom momentu je Jokić morao da ga smiruje...

Filadelfija je tako prekinula niz od četiri vezana poraza, dok je Denver upisao drugi zaredom.  

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica postigao je 14 poena u pobedi Golden Stejta na gostovanju u Klivlendu od 104:89.

Rezultati NBA lige:

Klivlend - Golden Stejt 104:89
Majami - Vašington 112:97
Memfis - LA Klipers 120:108
Minesota - San Anotnio 115:90
Denver - Filadelfija 89:103
Juta - Toronto 119:103


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija