• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2022

12:33

MILIJARDER U JOKIĆEVOJ ŠTALI! O čemu se radi? Ovo može da znači samo jedno!

AP/Photo

NBA

MILIJARDER U JOKIĆEVOJ ŠTALI! O čemu se radi? Ovo može da znači samo jedno!

Podeli vest

As Denvera Nikola Jokić odbranio je MVP titulu u NBA ligi, a sad ga čeka potpis najvećeg ugovora u istoriji NBA lige

Nova saradnja Nagetsa i MVP NBA lige biće na pet godina, a Jokića čeka neverovatna suma od 241 miliona dolara, mesecima već najavljuju mediji.

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić opet je MVP, najkorisniji igrač NBA lige drugu sezonu zaredom, pa je jasno koji je naredni potez, a to pus potvrdili i čelnici Denvera.

Veliko iznenađenje priredio je Denver Nikolu Jokiću. U rodnom gradu, tačnije u štali, su ga sačekali Majkl Meloun, trener Denvera, generalni menadžer kluba iz Kolorada Tim Koneli, vlasnik franšize iz Kolorada Džoš Krenke, te Miško Ražnatović, njegov dugogodišnji menadžer. Bilo je suza, ali pre svega pesma, slavlja....

 

 

Fanovima Denvera na društvenim mrežama nije promakao dolazak u Srbiju m,ilardera Džoša Krenkea. On je sin američkog milijardera Stena čije vlasništvo se procenjuje na nešto manje od 11 milijardi dolara. Ko zna, možda će u Somboru pasti i potpis na istorijski ugovor.

Otac je Sten Krenke trenutno je vlasnik čak devet sportskih klubova: Arsenala, ženskog tima Arsenala (fudbal), Denver Nagetsa (košarka) , Kolorado Avalanša (hokej), Kolorado Repidsa (fudbal), Kolorado Mamuta (lakros), Los Anđeles gladijatora i Los Anđeles Gerile (esports).  

 

Nikola Jokić je i ove sezone imao fantastičnu statistiku u NBA ligi, do plej-ofa: prosečno je postizao 27,1 poen po meču, imao čak 13,8 skokova po utakmici, uz 7,9 asistencija po takmičarskom nastupu. A kada je o plej-ofu reč, završio ga je sa prosecima od 31 poen po meču, 13,2 skoka, 5,8 asistencija, 1,6 "krađa" i blokadom po utakmici, sve to uz realizaciju šuta iz igre od 57,5% uspešnosti.

Ova MVP nagrada učvrstila je našeg Nikolu među asovima poput Bila Rasela, Vilta Čembrlena, Karima Abdul Džabara, Larija Birda, Majkla Džordana, Tima Dankana, Stefa Karija, Lebrona Džejmsa, Janisa Adetokumba i mnogih drugih koji su takođe uspeli da je odbrane. Inače, asa Denvera, tek 14. igrač sa više MVP priznanja u rukama, 13. koji je uspeo da ga odbrani.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 1 godinu

Dižete tog Jokića u nebesa a njega Srbija ne zanima niti igra u reprezentaciji a navodno potpisao da podržava Predsednika Vučić. To je foliranje jer zna da ga pravi Srbi ne podnose da nekažem mrze.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija