• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.10.2022

13:00

TRENER DENVERA IZRIBAO IGRAČE POSLE DEBAKLA: Bili smo sramotni, jadan nastup...

AP/Photo

NBA

TRENER DENVERA IZRIBAO IGRAČE POSLE DEBAKLA: Bili smo sramotni, jadan nastup...

Podeli vest

Trener košarkaša Denver Nagetsa Majkl Meloun bio je besan posle od Portlanda (135:110) u NBA ligi

Majkl Meloun je nakon debakla poručio da je njegova ekipa delovala sramotno na gostovanju u Oregonu.

- Bili smo sramotni. Bio je to jadan nastup posle prve četvrtine. Uopšte nismo igrali odbranu. Trenutno uopšte ne možemo da se branimo jedan na jedan - izjavio je Meloun, a preneo ESPN.

Foto: Tanjug/AP

 



"Iks faktor" u ekipi Portlanda bio je Anferni Simons sa 29 poena (7/12 trojke), pa je najefikasniji u redovima Denvera Aron Gordon mogao samo da mu čestita.

- Ne možete da ostavite čoveka sa toliko prostora za šut, ali neki šutevi koje je pogađao...Samo možete da mu stisnete ruku, potapšete ga po ramenu i kažete dobar šut - izjavio je Gordon, koji je ubacio 26 poena u drugom porazu Nagetsa u novoj sezoni.

Foto: Tanjug/AP

 



Srpski centar Nikola Jokić utakmicu u Portlandu završio je sa po devet poena, skokova i asistencija, a rano je ušao u probleme sa ličnim greškama. Našem asu je ovo tek druga partija u poslednje tri sezone sa jednocifrenim brojem poena, a to mu se desilo i u pobedi od +32 prošle sezone, baš protiv Portlanda. Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Dejmijan Lilard sa 31 poenom.

Posle četiri odigrane utakmice Portland ima maksimalan učinak 4-0, dok Denver ima skor 2-2.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija