• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

20:36

STOTKA PUKLA ZA 6 GODINA! Ameri pamte i datum PRVOG JOKIĆEVOG TRIPL-DABLA!  To može samo Srbin! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

STOTKA PUKLA ZA 6 GODINA! Ameri pamte i datum PRVOG JOKIĆEVOG TRIPL-DABLA! To može samo Srbin! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić zabeležio je protekle noći 100. tripl-dabl, malo više od pet godina od svog prvog takvog učinka u NBA ligi.

Jokić je prvi tripl-dabl upisao 4. februara 2017. u pobedi svog Denvera nad Milvokijem

Denver je pobedio sa 121:117, a Jokić je meč završio sa 20 poena, 13 skokova i 11 asistencija za 32 minuta koliko je proveo u igri.

Srpski reprezentativac je prethodno propustio tri utakmice zbog blage povrede kuka.

Foto: Tanjug/AP

- Ovo je samo prvi od mnogo tripl-dablova koje će ostvariti u karijeri, rekao je tada trener Denvera Majkl Meloun posle meča.

Njegovi saigrači su se potpisali na loptu koju su mu poklonili, nakon čega je srpski reprezentativac zagrlio trenera.

- Istina je, zagrlio sam ga. Bio sam go i zagrlio sam ga. To je istina - rekao je Jokić kroz smeh posle meča.

- Ostvario sam tripl-dabl, ali se radujem zato što smo dobili utakmicu. Hvala vam svima na ovoj lopti, voleo bih da su mogli da je potpišu i svi navijači Denvera. Hvala vam. Sve misli su mi bile usmerene na to da pobedimo, pošto smo imali dva poraza, a važno je da pobeđujemo kod kuće. Samo o tome sam razmišljao. Osećam se super, zabavljao sam se na terenu. Moramo samo da igramo zajednički, nesebično, jedni za druge - rekao je tada 21-godišnji momak iz Sombora.

Krilo Nagetsa Darel Artur ocenio je da je Jokić budući član Kuće slavnih.

- Naš napad je duplo bolji kada je on na terenu. Defanzivno smo takođe bolji, ali je u napadu čudesan. Ne znam kako neko može da ga brani, s njegovim dodavanjima. Mislim da je sjajan i da je budući član Kuće slavnih - rekao je Artur posle meča za klupski sajt.

Veteran Majk Miler je takođe imao reči hvale: "Nadam se da će ljudi iz Denvera i navijači ovog tima shvatiti koliko je Jokić poseban".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija