• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2023

09:46

Saigrač UMALO POVREDIO Srbina! DA SE IZVINIM JOKIĆU?! MA KAKVI!  (VIDEO)

Tanjug

NBA

Saigrač UMALO POVREDIO Srbina! DA SE IZVINIM JOKIĆU?! MA KAKVI! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera pobedili su Bruklin na gostujućem terenu rezultatom 108:102, a Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl.

Nikola Jokić je ubacio  22 poena, a uz to je dodao 16 skokova i deset asistencija i upisao 28. tripl- dabl učinak ove sezone. Ipak, svi bruje o jednom detalju čiji su glavni akteri bili Srbin i Majkl Porter junior.

Naime, Porter je posle jednog zakucavanja umalo povredio Jokića, pa je otkrio šta mu je tada rekao.

Majkl je izveo jedno zakucavanje fenomenalno. Posle promašaja srpskog centra uhvatio je loptu i "razvalio" obruč, a pri tome je zakačio i saigrača! Posle tog poteza Nikola se uhvatio za glavu, a to je bila jedna od tema o kojoj je Porter pričao po završetku susreta.

 

 

Bio je u večeri za nama Jokićev drugar iz tima najefikasniji akter duela sa 28 poena, a to zakucavanje je bilo potez utakmice.

- Jesam mu se izvinio? Ma kakvi, rekao sam mu samo - na tvoju glavu momak - rekao je kroz osmeh novinarima Majkl.

Foto: Tanjug

 

Porter, Jokić  i Džamal Marej na ovom meču dali su ukupno 75 poena.

Nije lako čuvati nas kada sva trojica tako igramo, bilo je lepo dobiti na gostovanju protiv tima koji igra ovako dobro. Znali smo da nije gotovo ni kada smo imali 20 razlike, morali smo da ostanemo spremni i da zatvorimo meč. Što se moje igre tiče, napredovao sam u defanzivi, moji šutevi i šutevi celog tima neće stalno ulaziti, ako hoćemo titulu moramo da igramo dobro u defanzivi- zaključio je Porter.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija