• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2023

21:44

SUSPENZIJA ISTEKLA - VRAĆA SE POTENCIJALNI MVP! Morent u sastavu MEMFISA za Dalas!

NBA

NBA

SUSPENZIJA ISTEKLA - VRAĆA SE POTENCIJALNI MVP! Morent u sastavu MEMFISA za Dalas!

Podeli vest

Košarkaš Memfisa Dža Morant može da se vrati u ekipu pošto mu je istekla suspenzija od osam utakmica u NBA ligi, nakon što je mahao pištoljem u noćnom klubu.

Očekuje se da će Morant biti na klupi u večerašnjoj utakmici protiv Dalasa. Njegov klub naveo je da on neće igrati jer se vraća u takmičarsku formu.

Grizliji su naveli da je Morant vežbao i spremao se za povratak, a trener Tejlor Dženkins rekao je da bi voleo da je košarkaš radio sa ekipom ili makar učestvovao u šuterskom treningu pre nego što se vrati utakmicama.

Morant je van ekipe od 4. marta kada se uživo uključio putem Instagrama i pokazao kako maše pištoljem u striptiz klubu u Koloradu posle utakmice sa Denverom. Morant je tada propustio četiri utakmice, a posle sastanka sa komesarom lige Adamom Silverom, 15. marta objavljena je suspenzija koja je uključivala i prvih šest utakmica koje je Morant propustio.

Foto: NBA

Istragom je utvrđeno da je Morant pod dejstvom alkohola držao vatreno oružje, ali nije dokazano da je pištolj njegov. NBA nije utvrdila da li je Morant imao pištolj na letu iz Memfisa u Denver niti da li ga je imao u bilo kojem objektu lige.

Posle svoje istrage, policija u Koloradu je zaključila da nema razloga da optuži Moranta za krivično delo, nakon što je ispitala okolnosti sa snimka U izjavi za I-Es-Pi-En (ESPN) Morant je 15. marta rekao da pištolj nije njegov i da preuzima punu odgovornost za svoje postupke.

Suspenzija ga je koštala 669.000 dolara plate, a rekao je da je tokom pauze išao na savetovanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija