• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2023

15:45

Srbomrzac iz NBA obrukao familiju! Oca nije zvao na svadbu, svađao se sa svima!

EPA

NBA

Srbomrzac iz NBA obrukao familiju! Oca nije zvao na svadbu, svađao se sa svima!

Podeli vest

Bruka i sramota košarkaša Portlanda rođenog u Bosni i Hercegovini!

Jusuf Nurkić, reprezentativac susedne nam države, blamirao se više puta tokom karijere, a najnovija zbrka koju je napravio i još jednom pokazao kakav je, isplivala je u javnost.

Njegov otac Hariz u intervjuu za avaz.ba otkrio je da je Jusuf stigao da se zavadi sa celom familijom, da ne pita ni da li mu lekovi trebaju i nije ga zvao ni na svadbu!

Foto: Youtube printscreeen

Žestoko opleo po sinu: Hariz Nurkić

Jusuf se oženio proteklog vikenda izabranicom Eminom Durić, a glamurozno venčanje održano je u Dubrovniku.

Pojedini mediji objavili su da su na venčanju bili i njegovi roditelji, zbog čega je njegov otac Hariz odlučio da otvori dušu i ispriča sve o sinu sa kojim ne govori pet godina, a ako mu je za verovati, ne zna se što su se zavadili.

 

 

- Othraniš dete, digneš ga na noge, pošalješ u svet, a onda počinju na njega da utiču drugi faktori, tako da nisam bio rado viđen gost na tom venčanju. Pre pet godina sam imao emboliju pluća i Jusuf mi tada čak nije došao u bolnicu. Nije me nikad pitao imam li ja čime da kupim lekove. Dabogda on imao milijarde, a ne milione, ali, ako postoji nesporazum, mora da se razgovara. Tada su i nastale nekakve nesuglasice, ne znam ni ja, iskren da budem, zbog čega. Nešto se naljutio, ne vidim razlog - ispričao je Hariz.

Kako Hariz kaže, nije jedini sa kojim se njegov stariji sin zavadio.

- Naljutio se i na brata pa sam mlađeg sina Kenana zamolio da se pomire, barem zbog svadbe. Ni sa majkom nije razgovarao osam meseci, ali i ona je sada zaslužna što mi ne razgovaramo. Žao mi je, ovo je velika sramota za mene, a trebalo bi da bude sramota i za njega, posebno jer je javna ličnost. Bez obzira na to što ga predstavljaju kao jednu veličinu, on od 2017. godine ne govori s ocem. Ne mogu više u sebi da držim sve ovo. Stalno čitam, kupio majci auto, nema mene, izveo majku na ćevape… Nisam ja željan ćevapa. Glumi neku veličinu. Neke struje su ga okružile - zaključuje stariji Nurkić.

I pre ove ispovesti, brojne kontroverze prate Jusufa Nurkića i više puta je dokazao da je srbomrzac.

Pre više od dve godine čestitao je putem društvenih mreža svim islamskim vernicima početak meseca obaveznog posta ramazana, ali uz fotografiju nekadašnje Poglavnikove džamije u Zagrebu, koju je napravio hrvatski krvnik Ante Pavelić!

Zato se na momka iz bosanskog sela Svojat putem društvenih mreža nisu obrušili samo Srbi, već i njegovi sunarodnici.

"Nurkiću, praviš nam medveđu uslugu. Obriši ovo", "Sramota, pored toliko lepih džamija, veličati džamiju koju je sagradio zločinac", "Ovo na slici je simbol učešća muslimana u ustaškim zločinima i svako normalan se toga stidi!", samo su neki komentari muslimana iz BiH na Tviteru.

U maju 2019. je gledao meč plej-ofa NBA lige protiv Nikole Jokića i njegovog Denvera u majicu sa imenima zločinaca koji su ubijali Srbe tokom građanskog rata u Bosni i Hercegovini.

Oglasio se i 2017. tokom izricanja presude Ratku Mladiću. Tad je poželeo smrt generalu Vojske Republike Srpske uz reči "čeka te grob i suđenje kakvo zaslužuješ".

Osim što mrzi Srbe, nevaspitan je i prema drugima. Pre oko tri godine tužio ga je komšija iz predgrađa Portlanda, gde Jusuf živi, jer mu je košarkaš bacao đubre preko ograde na deo imanja koji služi za ispašu stoke.

 

 

Pre šest godina ga je jedan korisnik Tvitera upitao: "Alo go*naru, kad ćeš platiti jare što si kupio od mog amidže, a tvog komšije Asmira, imaš milione crko dabogda?" Otad, pa do danas svaki put kada Nurkić napravi ispad, pratioci ga podsećaju da plati jare.

Za neuspeh na Evrobasketu prošle godine takođe su mu bili krivi Srbi. 

Dok je pričao sa novinarom o problemima u Košarkaškom savezu BiH, ponovo je napravio ispad.

- Odakle ste vi? Iz Sarajeva? Onda znate dobro kako stvari funkcionišu kod nas. Imamo tri Bosanca, tri Hercegovca, tri… Kako god hoćete nazovite ih… - stao je Nurkić, koji verovatno nije želeo da kaže tri Srbina

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija