• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2023

13:55

Ovo je pljačka! Batler zarađuje milione, a skupo mu gorivo!

USA Today

NBA

Ovo je pljačka! Batler zarađuje milione, a skupo mu gorivo!

Podeli vest

Košarkaš Majamija Džimi Batler (34) zarađuje milione, ali na društvenim mrežama kuka zbog cene goriva.

Džimi Batler je do sada tokom karijere zaradio barem oko 250 miliona dolara, u  Majamiju ima trogodišnji ugovor od oko 146 miliona dolara. Međutim, izgleda da to nije dovoljno. Pošto se požalio na račun zbog benzina.

Na društvenim mrežama Batler je objavio snimak na kome se vidi da je u šoku zbog novca koji je morao da izdvoji da bi do vrha napunio skupoceni Bugati.

Džimiju  je mnogo 120 dinara za litar goriva, pa je morao da iskešira 145 dolara. Bio je u šoku, pa je kukao fanovima.

- Ovaj auto-put je jeb*na pljačka. Čoveče, mislim da ću vratiti malo benzina nazad. Šta mislite, ako odem i kažem da sam sipao pogrešno gorivo da li će mi vratiti novac? Ne, ovo nije normalno - žalio se Batler i dodao da razmišlja da kupi eliktrični automobil, mada se verovatno samo našalio.

 

 


Cene goriva u Sjedinjenim Američkim Državama rastu, ali su opet višestruko niže nego što je to slučaj na Starom kontinentu. Cena goriva u Srbiji po litru trenutno iznosi 213 dinara za evrodizel, pa bi Batlera isto zadovoljstvo kod nas koštalo oko 257 dolara. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija