• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2024

05:55

Bogiii! Srbin i Jastrebovi srušili Voriorse, Kari džaba ubacio 60 poena (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Bogiii! Srbin i Jastrebovi srušili Voriorse, Kari džaba ubacio 60 poena (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Atlante savladali su Golden Stejt Voriorse posle produžetka sa 141:134.

Jastrebovima je ovo bila četvrta vezana pobeda, a Voriorsima nije pomogla ni monstruozna partija Stefan Karija koji je ubacio 60 poena.

Srpski reprezentativac meč okončao sa 13 poena i po četiri skoka i asistencije.  Hokse je predvodio Tre Jang sa 35 poena, Okongvu je dodao 22 poena, a imao je čak 15 skokova. Mari je brojao do 19, uz sedam asistencija, dok su dabl-dabl učinke ubeležili i Džejlen Džonson sa 18 poena i 13 skokova, kao i Klint Kapela sa 17 poena i 15 uhvaćenih lopti.

S druge strane, pored Karija Džonatan Kuminga i Lester Kinjones su imali 16 poena, Brendim Podžemski je dodao 13 poena i 11 skokova, dok je dvocifren bio još Klej Tompson, utakmicu je okončao sa 10 poena.

 

 

 

Atlanta je sad na 10. mestu Istoka koje vodi u plej-in sa učinkom 22-27, dok Golden Stejt ima pobedu manje 21-25 i 12. je na Zapadu, sa tri pobede manje od desetoplasirane Jute.

 

 

 

Delovalo je da niko ne može da zaustavi Karija koji je samo u četvrtoj deonici postigao 22 poena. Ali, Bogdan je zaistao najbolje kada je bilo najpotrebnije, do pet minuta pre isteka četvrte četvrtine imao je samo pet poena, a onda za 30 sekundi vezao šest i preokrenuo rezultat. Nastavili su gde je on stao Jang i Okongvu, Mari je pogodio šut za izjednačenje na četiri sekunde do kraja. Usledila je strašna serija Hoksa, za dva i po mintua napravili su seriju 11:0, a Voriorso na ovo nisu imnali pravi odgovor.

 

NBA LIGA

Nedelja

Filadelfija - Bruklin 121:136

Atlanta - Golden Stejt 141:134 posle produžetaka

Čikago - Sakramento 115:123

Dalas - Milvoki 117:129

Njujork - LA Lejkers 105:113

San Antonio - Klivlend 101:117

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija