• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.03.2024

07:54

Sudije isterale Jovića sa meča! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Sudije isterale Jovića sa meča! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Majamija pobedili su na svom terenu ekipu Detroita 118:110, a u centru pažnje je bio naš reprezentativac Nikola Jović.

Jović je upisao novi meč kao starter za Majami, ali ga je završio pre kraja meč jer je izbačen zbog svađe sa sudijom. Utakmicu je završio sa osam poena uz četiri skoka i dve asistencije.

Na pet minuta do kraja treće četvrtine, posle duela Jovića ispod koša sa Stjuartom, sudije su pokazale da je Srbin napravio faul.  Nikoli se to nije dopalo, negodovao je, jer je smatrao da nije napravio fau, a sudije to nisu tolerisale, odmah su pokazale drugu tehničku grešku i izbacili ga iz igre.

I komentatori meča su bili u čudu,  posle pregledane situacije su rekli da je Jović bio u pravu. Pogledajte šta se desilo!

 

 

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Džimi Batler sa 26 poena, dok su Adebajo i Robinson ubacili po 18. Sa druge strane, Kaningem je ubacio 23 poena, a Fontekija 22.

 

 

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija