• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

20.03.2024

09:54

Jokić se smejao u facu rivalu! Nikola kakvog nismo viđali (VIDEO)

printscreen

NBA

Jokić se smejao u facu rivalu! Nikola kakvog nismo viđali (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić briljirao je i protekle noći, a jedna situacija sa meča Denera i Minesote nasmejala je najboljeg igrača NBA lige.

Košarkaši Nagetsa savladali su na gostovanju ekipu Minesote sa 115:112, a ponovo je fenomenalnu partiju pružio srpski as.

Sjajno se Džoker zabavljao na terenu, a meč je obeležio jedan njegov duel sa najboljim i sinoć najefikasnijim igračem Vulvsa, Entonijem Edvardsom.

Naime, zvezda Minesote je u jednom momentu imao zadatak da pazi na Jokića, međutim, nije se ni potrudio da pokuša da omete srpskog gorostasa prilikom šuta za tri poena.

 



Izgledalo je kao da ga je pustio da šutira verujući da nema šanse da pogodi sa distance, ali je usledio pogodak koji je digao sve na noge!

Ova odbrambena taktika Edvardsa je nasmejala čak i Jokića koji se smejao u lice rivala i na neki način ga isprozivao zbog loše odluke.
 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija