• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

05.04.2024

08:53

NBA legenda prozvala Jokića! Počela prljava kampanja!

profimedia

NBA

NBA legenda prozvala Jokića! Počela prljava kampanja!

Podeli vest

Legendarni Šekil O''Nil voli Nikolu Jokića, ali je posle poraza Denvera od Los Anđeles Klipersa (102:100) ima zamerku na račun srpskog centra.

Srpski centar  postigao je 36 poena, imao je 17 skokova i 10 asistencija, bio je to njegov 129. tripl-dabl u karijeri. Nažalost, promašio je šut za tri poena uz zvuk sirene, pa su Nagetsi ostali bez pobede. 

Posle utakmice je O'Nil kririkovao igru srpskog reprezentativac, kaže da ne igra odbranu. 

- Moraju da budu agresivni. Svaki put kad imaju loptu treba da idu na Jokića i nateraju ga da igra odbranu. Trenutno, Jokić ne igra odbranu, samo napad. To je najbolje što možete da uradite košarkašu... - poručio je Šekil O'Nil.

 

Foto: AP Photo/Public

 

 

Šekove kritike usledile su samo dna nakon što je na Srbina žestoko udario Gilbert Arenas, koji je poručio da je Jokić "najgori MVP ikada".  J

Počela prljava kampanja! Jasno je svima da će Srbin biti MVP treći put, pa ne sumnjamo da će u nastavku sezone biti još sličnih kritika na račun najboljeg košarkaša u NBA ligi.

U javnosti se pojavio novi poredak u borbi za MVP nagradu. Somborac je  ubedljivo prvi, malo je verovatno da konkurencija može da ga stigne. Prema ovom nezvaničnom glasanju, Jokić je prvi sa 953 poena i čak 85 glasova za najboljeg igrača lige. Njih 14 ga vide kao drugog u trci, dok je na treće mesto postavljen samo jednom.  Na drugoj poziciji je  Šaj Gildžus-Aleksander sa 626 poena i 10 glasova za prvo mesto.  Tako će se naš as pridružiti legendama.  U karijeri su tri puta dizali MVP trofej  Mozes Meloun (1979, 1982, 1983), Leri Bird (1984, 1985, 1986) i Medžik Džonson (1987, 1989, 1990).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija