• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

13.06.2024

09:56

Luka je "rupa"! Američki novinar prozvao Dončića!

Tanjug/AP

NBA

Luka je "rupa"! Američki novinar prozvao Dončića!

Podeli vest

Novinar ESPN-a Brajan Vindhorst nije imao lepe reči za najboljeg igrača Dalasa, Luku Dončića.

Boston Seltiksi su i u trećem meču savladali Dalas i tako su na korak od 18. rekordne titule u NBA ligi. 

 Povodom toga, novinar ESPN-a  je rekao da Dončić mora nešto da promeni ukoliko želi da bude pobednik

- Stajao sam u tunelu Maveriksa i gledao tunel Bostona, tu su pobednici. Ukoliko Luka želi da bude pobednik, mora da izađe iz svog tunela. Ovo u finalu što mu se dogodilo je lekcija. Njegova loša odbrana je neprihvatljiva -  rekao je on.

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

 

Istakao  je da Luka ne igra dobro odbranu.

- On je "rupa" na terenu, košarkaši Bostona ga napadaju. Oni su mnogo ispred u finalnoj seriji, pošto ga dobro čuvaju. Imate situaciju kada se Dončić žali na suđenje. Molili su ga, razgovarali sa njim. Molili su ga da ne košta svoj tim, načinom na koji se ophodi sa sudijama - jasan je Vindhorst.

Ipak, imao je i lepe reči za slovenačkog reprezentativca.

- On je brilijantan igrač, radi mnogo stvari dobro. Oni su ovde zbog toga. Njihov učinak na ovoj utakmici je bio neprihvatljiv i razlog zašto Mavsi nisu pobedili - zaključio je američki novinar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija