• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

13.06.2024

06:52

Luka isključen, Dalas poražen! Boston pred 18. titulom, samo još jedan korak nedostaje!

Tanjug/AP

NBA

Luka isključen, Dalas poražen! Boston pred 18. titulom, samo još jedan korak nedostaje!

Podeli vest

Košarkaši Bostona pobedili su Dalas na gostujućem terenu rezultatom 106:99 u trećem meču finala NBA lige i sada vode sa 3:0.

Bio je ovo veoma dinamičan meč, oba tima su imali svoje momente, ipak uspeli su Seltiksi da se odvoje u trećoj četvrtini. Može se reći da je tragičar ovog duela najbolji igrač Maveriksa Luka Dončić koji je isključen zbog šest lični četiri minuta pre kraja meča.

Pokušao je to da nadoknadi Kajri Irving koji imao fantastičnu partiju, ipak to nije bilo dovoljno Dalas izađe kao pobednik, tako da je Boston pre 18. titulom u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

 

 

Luka Dončić je meč završio sa 27 poena, šest skokova i isto toliko asistencija. Najefikasniji u gubitničkom taboru je bio Kajri Irving sa 35 poena, tri skoka i dve asistencije.

Pobednički tim je predvodio Džejson Tejtum koji je ubacio 31 poen, a jedan poen manje od njega je imao Džajlin Braun.

Boston će imati priliku da završi seriju u noći između petka i subote od 02.30  po srednjevropskom vrmenu kada će domaćin opet biti Dalas. Videćemo da li Luka Dončić sa svojom družinom može da napravi čudo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija