• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

29.06.2024

07:34

Đurišić zadužio dres Atlante, pa pomenuo Bogdana!

EPA-EFE/ERIK S. LESSER

NBA

Đurišić zadužio dres Atlante, pa pomenuo Bogdana!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Đurišić izabran je kao 43. pik na NBA draftu. On će igrati za Atlantu, a već je zadužio svoj dres.

Đurišić je NBA draft izašao kao igrač Mege, gde je prošao sve kategorije i minule sezone bio je jedan od boljih igrača prvog tima, a poneo je i titulu najboljeg mladog igrača ABA lige.

Nikola je  zvanično prestavljen u timu iz  Džordžije,  a na predstavljanju zadužio dres sa brojem sedam.

 

 

On je dao i prvu izjavu kao član Atlante, a odmah na početku je otkrio jednu zanimljivost.

- Pre dve godine smo igrali ABA ligu u Crnoj Gori i jedan prijatelj mi je doneo kačket Atlanta Hoksa. Izgleda da je bilo suđeno - rekao je Nikola.

Jedno od pitanja bilo je i da li poznaje Bogdana Bogdanovića,  kapitena reprezentacije Srbije s kojim će deliti svlačionicu.

- Ne poznajem ga lično, ali sam ga gledao dok je bio u Partizanu, Fenerbahčeu… Odrastao sam gledajući ga na TV-u - rekao je Đurišić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija