• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

26.10.2024

08:55

Jokićev hejter ponovo udara! Razvezao mu se jezik nakon poraza Denvera!

profimedia

NBA

Jokićev hejter ponovo udara! Razvezao mu se jezik nakon poraza Denvera!

Podeli vest

Bivši NBA košarkaš Kendrik Perkins uputio je ozbiljine kritike na račun Denver Nagetsa za koje igra Nikola Jokić, koji je takođe bio na udaru nekadašnjeg centra Oklahome u prošlosti.

Srpski košarkaš Nikola Jokić otvorio je sezonu impresivnim tripl-dabl učinkom u prvom meču protiv Oklahoma Siti Tandera, ali je njegov tim Denver Nagetsi pretrpeo težak poraz sa 102:87.

Iako je Jokić dominirao na terenu, nedostatak podrške od strane saigrača i loša forma tima izazvali su talas kritika, među kojima se istakao analitičar i bivši NBA igrač Kendrik Perkins.

U svom osvrtu na utakmicu, Perkins, koji često kritikuje Jokića, ovog puta je stao u njegovu odbranu i kritikovao pre svega Džamala Mareja.

Foto: USA Today

Džamal Marej i Nikola Jokić

Perkins je naglasio kako Denver, posebno Marej, mora hitno da pruži podršku Jokiću, rekavši:

- Džamale, pomozi svom bratu. Razumem da je ime izgradio u plej-ofu, ali oni su izgubili Kaldvel-Poupa i Marej mora da podigne nivo igre. Može li da bude Ol-star kalibar igrača tokom sezone? Čoveče, ovo se dogodilo i na Olimpijskim igrama, deluje izgubljeno bez Nikole na terenu. Treba da pristupi sezoni kao da ima nešto da dokaže - upozorio je Perkins, osvrćući se i na Marejevu raniju nesigurnost tokom Olimpijskih igara. On je dodao da Marej deluje izgubljeno na terenu kada Jokić nije u igri.

Analizu je dodatno potvrdio i Perkinsov kolega Brajan Vinhorst, koji je ukazao na velike slabosti Denverove druge petorke i katastrofalan šut za tri poena, gde su Nagetsi postigli svega 7 od 38 trojki.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

- Ova utakmica otkrila je sve slabosti Denvera, pogotovo kada su na terenu igrači sa klupe - zaključio je Vinhorst.

Jasno je da će Denver morati brzo da podigne formu ukoliko želi da se uključi u trku za plej-of, jer, kako se čini, čak ni Jokićevi tripl-dabl učinci neće biti dovoljni bez prave podrške ostatka tima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija