• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

08:44

Prekinut Novakov neverovatan niz na Australijan openu! Srbin prvi put poražen u polufinalu...

EPAIMAGES

Novak Đoković

Prekinut Novakov neverovatan niz na Australijan openu! Srbin prvi put poražen u polufinalu...

Podeli vest

Mladi Italijan uspeo da nanese prvi poraz Đokoviću u borbi za plasman u veliko finale u Melburnu.

Postavio je Novak Đoković tokom svoje bogate karijere brojne rekorde od kojih velika većina nikada neće biti oborena. Jedan takav srpski teniser danas je mogao da "ojača" na Australijan openu budući da je do danas prvi reket sveta imao 10 pobeda u isto toliko polufinala u Melburnu. 

Ipak, njegovom pobedničkom nizu na "Rod Lejver Areni" stao je na put Janik Siner. Mladi Italijan krunisao je sjajan početak godine pošto je u polufinalu sa 3:1 bio bolji od Novaka Đokovića i tako srpskom teniseru naneo prvi poraz u borbi za plasman u veliko finale. 

Bio je to prvi neuspeh Novaka Đokovića nakon 2195 dana na Australijan openu budući da mu je poslednji poraz u Melburnu naneo Hjeong Čung davne 2018. godine. 

Foto: EPAIMAGES

 

Janik Siner postao je tek deveti teniser koji je uspeo da savlada srpskog tenisera na Australijan openu. Pre njega to je polazilo za rukom pomenutom Čungu, Denisu Istominu, Stenu Vavrinki, Žo Vilfredu Congi, Endiju Rodiku, Rodžeru Federeru, Polu Goldstejnu i Maratu Safinu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija