• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

06:38

Novak je star! Prst u oko Đokoviću

EPAIMAGES

Novak Đoković

Novak je star! Prst u oko Đokoviću

Podeli vest

Utrkuju se svetski teniski stručnjaci ko će pre reći da je okončana dominacija Novaka Đokovića, jer nije uspeo da odbrani trofej na Australijan openu.

Otpisali su Srbina i prošle sezone kada je poražen u finalu Vimbldona, pa je osvojio Ju-Es open, Završni masters i godinu završio na tronu. I pored toga, nije malo onih koji misle da je uzdrman posle poraza u polufinalu Australijan opena, a jedan od njih je bivši francuski teniser Arno Klemon. 

Francuz  kaže da je Novak, koji ima skoro 37 godina, prvi put delovao starije upravo u Melburnu.

- Uvek smo se pitali ko bi mogao da pobedi Đokovića na tvrdoj podlozi i travi. Sada ga je igrač upravo tri puta pobedio na tvrdoj podlozi. Doveden je u pitanje način na koji vidimo Đokovića. Prvi put nam je u Melburnu delovao malo starije. Jasno je da postoje dva, tri momka koji vam mogu stati na put na grend slemu jer su u stanju da vas zaustave u važnim trenucima - rekao je Klemon.
 

Foto: EPAIMAGES

 

 

I pored poraza veruje da Srbin može da uzvrati udarac u nastavku sezone.

- Naravno da Đoković može da ispravi stvari. Ali, ako uzmemo kraj 2023. i početak 2024, Siner ga je pobedio u mečevima koji su zaista bitni, u Dejvis kupu i Melburnu. Sada kada je pobedio u pet setova, zna da može da ponovi.

Foto: epaimages

Arno Klemon kaže da je Novak Đoković ostatio

 

 

Italijan je pokazao da je spreman za velika dela.

- Ako je postojao igrač koji može da napravi iznenađenje onda je to on. S obzirom na njegov nivo 2023. i njegov napredak, bilo je jasno da više nije u istoj kategoriji. Na kraju godine se pridružio klanu četvorice, koji čini sa Novakom Đokovićem, Karlosom Alkarasom i Danilom Medvedevim. Top 4 je daleko iznad ostalih. Više ga ne stavljam u istu kategoriju sa Stefanosom Cicipasom, Sašom Zverevim i Rubljovom. Još uvek ne vidim te momke kako podižu grend slem trofej.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija