• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K:

27.03.2024

13:17

Brutalno, ovo Hrvata najviše boli! Ostao je bez ogromne plate i bonusa

epaimages

Novak Đoković

Brutalno, ovo Hrvata najviše boli! Ostao je bez ogromne plate i bonusa

Podeli vest

Novaka Đokovića je posle četiri godine završio saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem.

Zajedno su osvojili devet grend slem titula, a naš as je zacementirao mesto u istoriji, potvrdio je da je najbolji teniser ikada. Ovo je brutalan udarac za Gorana. Nije više trener prvom teniseru sveta, pa je ostao bez popriličnog bogatstva, jer je bio jedan od najplaćenijih stručnjaka.

Kako su preneli hrvatski mediji, nedeljno je zarađivao između šest i 10 hiljada evra za svaku sedmicu koju provede sa srpskim asom. To nije sve, imao je bonuse koji iznose 10 odsto zarade od svakog osvojenog grend slema. To znači da je samo u 2023. godini Ivanišević zaradio oko 300.000 evra pre bonusa za period, jer je sa Srbinom između 25 i 32 sedmice. Novak je prošle godine osvojio tri grend slema, što mu je donelo 7.415.000 dolara, pa je  Ivanišević prihodovao 741.500 dolara. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

 

Goran Ivanišević se oglasio nakon što je Novak Đoković na Instagramu objavio da je raskinuo saradnju sa trenerom. I on se prvo javio na društvenim mrežama, nije napisao ni reč, samo je objavio Noletov post.

Nole se zahvalio hrvatskom stručnjaku na svemu i naveo da su odlučili da se rastanu pre nekoliko dana.

"Goran i ja smo pre nekoliko dana odlučili da prekinemo saradnju. Naša hemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše prijateljstvo bilo je čvrsto. Ponosno sam da kažem (nisam siguran da on jeste) da osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo sporednu bitku, Parčizi (društvena igra, prim. nov.), koja je trajala mnogo godina. I, taj turnir za nas nikad ne prestaje. Šefinjo, hvala ti za sve prijatelju moj. Volim te", napisao je Novak.

 

Foto: epaimages

Goran Ivanišević i Novak Đoković

 

Raskida saradnje usledio je u trenutku kada Novak nema nijednu titulu od početka godine, ispao je u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera, u trećoj rundi Indijan Velsa od Luke Nardija, dok je otkazao učešće u Majamiju. Sam Novak je priznao da je njihova hemija na terenu imala uspone i padove, ali je prijateljstvo snažno kao kamen. Goran je u poslednje vreme u nekoliko navrata rekao da nema ništa lepše od toga nego biti trener najboljem teniseru ikada, ali da nije lako raditi sa Đokovićem.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija