• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

25.06.2024

20:26

Dobre vesti! Novak trenirao sa Amerikancem u dresu Jokićevog Denvera (FOTO GALERIJA)

profimedia

Novak Đoković

Dobre vesti! Novak trenirao sa Amerikancem u dresu Jokićevog Denvera (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković trenirao je i danas na terenima Vimbldona!

Drugi reket sveta doputovao je u ponedeljak u London kako bi trenirao na travnatoj podlozi pred treći grend slem sezone (1. - 14. jula).

Još nije sigurno da li će učestvovati jer je 5. juna u Parizu imao operaciju meniskusa.

Vredno trenira sa steznikom, a ovog puta društvo mu je pravio američki teniser Frensis Tijafo, 30. na ATP isti.

Amerikanac je trenirao sa Novakom u dresu Denver Nagetsa, za koje igra naš Nikola Jokić. Doduše, ne u njegovom dresu, nego dresu sa brojem pet koji nosi Kentavijus Kaldvel-Pop.

Najbolji srpski teniser je ubrzo nakon operacije počeo da radi u teretani, a zatim i na terenima u Herceg Novom. U ponedeljak je konačno doputovao u London i od tada trenira na travnatoj podlozi.

Treći grend slem sezone, koji je Nole osvajao sedam puta u karijeri, a prošle godine izgubio u finalu, počinje 1. jula i trajaće do 14. jula Srbin će najverovatnije u petak do 11 časova, za kada je zakazan žreb, odlučiti da li će učestvovati na turniru ili ne.

- Nisam iznenađen što sam se brzo vratio na teren. Plan je bio da pokušam da igram na Vimbldonu. Zato sam došao da treniram i da vidim kako to ide. Ne mogu da iznosim mnogo detalja o kolenu, ali rehabilitacija ide u dobrom pravcu, što me ohrabruje da nastavim i daje mi nadu. Svakim danom je sve bolje. Daću sve od sebe da znam u kakvom sam stanju i da li mogu da igram pre žreba. Nisam došao ovde da prođem nekoliko kola. Igraću samo ako sam siguran da mogu da osvojim titulu. Ako ne, daću nekom drugom priliku - rekao je Đoković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija