• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

16.09.2024

08:59

Stefan kao tata Novak? Ljudi, ne znam! Daleko je

profimedia

Novak Đoković

Stefan kao tata Novak? Ljudi, ne znam! Daleko je

Podeli vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković predvodio je Srbiju do pobede protiv Grčke u Dejvis kupu (3:0).

Srbija je izborila opstanak u svetskoj grupi Dejvis Kupa, a Nole je tokom razgovora sa novinarima pričao o sinu Stefanu.

Još uvek nije siguran u to da li će njegov sin da se bavi tenisom. Stefan često tokom turnira trenira sa tatom, ne napušta teren dok se Nole priprema, pa zna da bude u centru pažnje medija kao i najbolji teniser ikada.

Foto: Starsportphoto

Stefan Đoković

 

- Ne znam ljudi, mnogo je to daleko, videćemo da li će igrati tenis, ali otom-potom. Pričao sam i ranije, imamo juniorsku reprezentaciju, svi upijaju, Hamad je debitovao sada pred punim "Pionirom", drugačije je kada to doživite sa reketom u ruci, siguran sam da je prošao kroz sijaset emocija - kazao je naš najbolji teniser ikada.

Foto: profimedia

Tara u Stefan treniraju sa tatom Novakom

 

Nole već godinama pomaže Hamadu Međedoviću i prati njegov razvoj.

- Hamada pratim dugi niz godina, trudim se da budem na raspolaganju svim teniserima za savet, njihovim roditeljima, kada nemate jak savez, teniser i familija se oslanjaju na individualni slučaj, da napravi karijeru bez pomoći sa strane. Drago mi je da je taj centar gde je i Hamad boravio, Maksa, da im je pomogao da imaju odskočnu dasku, da se vratimo u tu grupnu fazu, ovo je značajan korak napred - rekao je Novak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!
Društvo

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!

Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji „Najbolja cena“ Beograd, 16. septembar – u poslednje tri nedelje, broj maloprodajnih objekata širom Srbije, u okviru akcije “Najbolja cena”, značajno je porastao, a ono što je najvažnije da građani danas troše četvrtinu manje novca u svojim budžetima za iste proizvode nego pre početka akcije, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović

16.09.2024

19:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!
Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!

Ruska strana će pronaći način da podseti Britaniju koliko je bila uprljana svojim interakcijama sa nacistima izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući izjavu britanskog kolege Dejvida Lamija, koji je Rusiju uporedio sa fašističkom državom.

16.09.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija