• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

15.09.2024

15:45

Đoković: Jedva čekam da ponovo zaigram pred vama, u "Pioniru" ili negde drugo.. (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Tenis

Đoković: Jedva čekam da ponovo zaigram pred vama, u "Pioniru" ili negde drugo.. (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Zadovoljstvo je igrati pred vama. Sedma godina od kada sam zadnji put igrao za Srbiju. Jedva čekam da ponovo zaigram, u "Pioniru" ili negde drugo. Dajete nam uvek vetar u leđa, poručio je srpski as Novak Đoković (37).

Naši teniseri Novak Đoković i Hamad Međedović savladali su Grke Petrosa Cicipasa i Demetrisa Azoidesa rezultatom 2:1 (6:3,3:6,6:3), u finalnom obračunu za plasman u Svetsku grupu.

Nakon trijumfa, četvrti igrač na planeti izneo je utiske, i iskoristio priliku da pohvali svog dubl kolegu.

- Hvala od srca, došli ste i juče i danas u velikom broju. Zadovoljstvo je igrati pred vama. Sedma godina od kad sam zadnji put igrao za Srbiju. Jedva čekam da ponovo zaigram pred vama. U "Pioniru" ili negde drugo. Dajete nam uvek vetar u leđa. Hvala vam puno na podršci - započeo je Đoković, a potom dodao:

- Hamad je zaslužio ogroman aplauz za borbu i staloženost. Bravo, Hame. U momentima kada se lomio rezultat on je nosio naš tim. Bez lažne skromnosti govorim. U momentima kada je bilo najvažnije odigrao si najbolje - poručio je nabolji srpski teniser.

Foto: Starsportphoto

 

Potom je na teren pozvao svog kolegu Filipa Krajinovića. Proslavljeni teniser je karijeru završio krajem avgusta, a kao što je ranije najavljeno, zvaničan oproštaj priređen mu je nakon dubl meča naše reprezentacije. 

- Ono što je nama u reprezentaciji bitno. Dugogodišnji član reprezentacije Filip Krajinović je sa nama i on se povlači zvanično. Pozvali bismo Filipa da mu odamo priznanje za sve što je uradio za srpski tenis. Uvek će biti sa nama kao prijatelj, ali danas je poslednji dan njegove karijere. Bravo, Fićo - zaključio je Đoković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija