• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

21.07.2024

15:24

Zgodna Brazilka na OI u Riju kažnjena zbog seksa, a sada dolazi u Pariz (FOTO/VIDEO)

Instagram

Olimpijske igre

Zgodna Brazilka na OI u Riju kažnjena zbog seksa, a sada dolazi u Pariz (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Skakačica u vodu Ingrid de Oliveira (28) spremna sve da zaseni na predstojećim Olimpijskim igrama (od 26. jula do 11. avgusta).

Atraktivna sportistkinja učestvovaće po treći put na najvećoj sportskoj smotri, gde prethodno nije bila u centru pažnje zbog zapaženih rezultata ili osvajanja medalja, već zbog dešavanja van bazena.

Naime, Brazilka je na Igrama održanim 2016. godine u njenom rodnom gradu Rio de Žaneriu žestoko kažnjena od strane Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), a sve zbog prekršenih pravila i seksa noć uoči takmičenja.

Ona je u sobu tada pozvala kajakaša Pedra Gonkalveša, a svoju partnerku u skokovima Đovanu Pedroso zamolila je da izađe napolje. Međutim, to se na kraju pretvorilo u seksualni maraton, zbog čega celu noć nije spavala Ingrid, ali ni njena koleginica.

Sutradan su domaće takmičarke završile kao poslednje u skokovima sa platforme od deset metara, iako su bile favoriti za medalju. Iznervirana Đovana je o svemu obavestila Olimpijski komitet Brazila, koji je doneo odluku da se Ingrid izbaci iz Sela i olimpijske delegacije.

Foto: Reuters

Ingrid de Oliveira

- Ispričaću vam istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali to nije bilo noć pre takmičenja. I nisam nikoga izbacila iz sobe zbog toga. I nisu me izbacili sa Igara. Nas dvoje smo u jednom trenutku hteli nešto više, kao i mnogi drugi. Bolt je u sobu odveo devojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali Tinder profile kako bi flertovali, ali samo je moj slučaj procureo u javnost. Kad su mi rekli da će sve izaći u medije, plakala sam danima. Znam da sam pogrešila i toga sam svesna, ali nisam zaslužila da se tako ponašaju prema meni. Cela priča je bila iskrivljena - rekla je Ingrid jednom prilikom.

Mnogi su očekivali da će posle toga De Oliveira doživeti veliki pad u karijeri. Međutim, ona je učestvovala i u Tokiju 2021, a sada se sprema za put u Pariz.

 

 

Postala je najbolja skakačica u vodu u svojoj zemlji, a na Svetskom prvenstvu u Budimpešti 2022. zauzela je četvrto mesto na platformi od deset metara. Sledeće godine je bila u finalu SP u Japanu, što joj je obezbedilo vizu za OI.

Otkrila je da sada trenira i po osam sati dnevno, a pogledajte kako danas izgleda zgodna Brazilka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija