• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.07.2024

08:44

Skandal pred Olimpijske igre! Opljačkan šampion, hitno se oglasio (VIDEO)

EPA Images

Olimpijske igre

Skandal pred Olimpijske igre! Opljačkan šampion, hitno se oglasio (VIDEO)

Podeli vest

Olimpijske igre nisu pošteno ni počele, a nekim sportistima su već presele.

Olimpijski šampion iz Tokija u BMX biciklizmu, Logan Martin, opljačkan je uoči puta u Pariz. Martin je doživeo neprijatnost neposredno pred dolazak na Olimpijske igre pošto je na poslednjim pripremama u Briselu kombi sa njegovom opremom obijen.

"Naš kombi je obijen prošle noći, srećom moji bicikli nisu bili u tom vozilu, mada su tu bile neke torbe i deo opreme. Zaista je ludo ovako započeti put", napisao je Martin na društvenim mrežama i objavio video snimak na kom se vide polomljeni prozori na kombiju. 

Martin je ostao bez novčanika i ranca.

"Srećom, većina stvari je bila u našoj sobi, uspeli smo dosta toga i da pronađemo. Izgubio sam novčanik, ranac i još nekoliko stvari, ali nije ispalo tako loše kako je moglo. Prava je nesreća kada ljudi osećaju da moraju da rade takve stvari.

Mediji su preneli da je policija  pokrenula istragu i ostaje da se utvrde počinioci.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako
Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako

Pre 58 godina grupa gradištanskih alasa, koje u ovom kraju zovu Dunavski vukovi, okupila se na ušću Peka u Dunav i kuvanjem prve riblje čorbe od sopstvenog ulova, uz čašicu, pesmu i druženje postavili su temelje Alaskih večeri. Od tada, svake godine u julu se okupe i oni stari, ali i mladi ljubitelji Dunava i opet, po tradiciji love ribu, kuvaju čorbu i uživaju!

24.07.2024

17:44