• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

04.08.2024

05:50

Auuu, namestiše nam Amere, Jokara ih šalje kući... Bura na mrežama posle žreba

EPA Images

Olimpijske igre

Auuu, namestiše nam Amere, Jokara ih šalje kući... Bura na mrežama posle žreba

Podeli vest

Košarkaši Srbije savladali su Južni Sudan (96:85), u četvrtfinalu ih čeka Australija (utorak, 14.30), a navijači već misle na polufinale i potencijalni meč sa Amerikom.

Izabranici selektora Svetislava Pešića završili su grupnu fazu na drugom mestu iza Amerike. Za polufinale će igrati u utorak, 6. avgusta, kada su na programu svi dueli. Što se tiče ostalih mečeva igraju Nemačka i Grčka (11.00), SAD i Brazil (21.00), dok će se domaćin Francuska za polufinale boriti sa Kanadom (18.00).

Srbija nije imala sreće! Ukoliko "orlovi" prođu u polufinale tamo je čeka bolji iz meča SAD - Brazil. Gore nije moglo, nismo imali sreće!

Navijači naravno nisu srećni, odigrali smo već dva meča sa Amerikancima, jedan prijatelji pred Olimpijske igre (105:79) i jedan u grupnoj fazi (110:84), oba smo ubedljivo izgubili. Na društvenim mrežama bura, navijači sumnjaju da su namestili žreb da "orlovi" igraju s Amerikom.

"A u polufinalu Amerika, a mogli smo lagano na Nemačku izgleda da se poštenje ne isplati i fer plej. Dok drugi kalkulišu i nameštaju mi glumimo poštenje", komentar je jednog navijača na Instagramu.

 

 

Ne vredi kukati, navijači veruju u košarkaše i pružaju im apsolutnu podršku pred nastavak takmičenja.

"Nista, tako je kako je. Momcima puna podrška, pa dokle doguraju", "Kako opet sa Amerikancima", "Da li Jokara mora da šalje Amere kući pre vremena...Mogli su lepo da izgube u finalu ovako mora ranije da ih šalje kući", "I namestiše da mi idemo na Ameriku. Neka. Da pobedimo Australiju pa posle sta bude", "Kako bre na US opet". "Auuuu", "Ako se ne može ništa drugo onda idemo po treće mesto", bude samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija