• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mundodeportivo

30.10.2015

16:04

SKLOPLJEN PAKT! Vozači se sklanjaju sa piste Valentinu Rosiju

Ostali sportovi

SKLOPLJEN PAKT! Vozači se sklanjaju sa piste Valentinu Rosiju

Podeli vest

Valentino Rosi, koji će u poslednjoj trci Moto GP šampionata startovati sa poslednjeg mesta, imaće vetar u leđa pošto su pojedini motociklisti napravili dogovor da propuste Doktora

Trka koja će odlučiti o šampionu Moto GP serije vozi se narednog vikenda (6. - 8. novembra), a Rosi ima sedam poena prednosti u odnosu na Horhea Lorenca.

Zbog svega što se dogodilo u Maleziji na stazi Sepang između Rosija i Marka Markeza, ono što sledi biće više od igre. Uveliko se kuju planovi, veruje se da će španski klan, na čijem je čelu upravo Markez, uraditi sve da pomogne Lorencu da prestigne Doktora i domogne se titule.

Međutim, ni Italijani neće to nemo posmatrati. Andrea Petrući, Andrea Janone i Andrea Doviciozo su prema pisanju "Mundo Deportiva" napravili dogovor da propuste Rosija na stazi, a njihovoj akciji pridružili su se i još neki vozači.

Višestrukom šampionu "kraljevske klase" sa puta će se skloniti i Maverik Vinjales, Džek MIler, Niki Hejden, Bredli Smit i Toni Elijas.

Da li će to biti dovoljno da Rosija pogura ka sedmoj tituli videćemo narednog vikenda.

(VIDEO) NI MARKEZ NIJE CVEĆKA! Devet puta hteo da sruši Rosija! 

(VIDEO) MOTO FAJT! Rosi nogom oborio Markeza sa motora usred trke!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 8 godina

Iskreno se nadam da je ova informacija tačna,dorna je pokazala koliko joj je stalo da moto gp bude regularan,lično smatram da Valetu pomoć protiv Španske gamadi nije potrebna(izuzimam Pedrosu.Veliki čovek i takmicar)foooorca Vale!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija