• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/odbojka-volleyball.com

09.11.2016

20:09

UČITELJ PROTIV UČENIKA! Gajić protiv Grbića za predsednika, Miljković potpredsednik

Ostali sportovi

UČITELJ PROTIV UČENIKA! Gajić protiv Grbića za predsednika, Miljković potpredsednik

Podeli vest

Okružni odbojkaški savez Valjeva poslao je Odbojkaškom savezu Srbije predlog da proslavljeni odbojkaški trener Zoran Gajić bude kandidat za predsednika OS

Kako se navodi u saopštenju OS, pismo sa predlogom da selektor zlatnog tima iz Sidneja bude novi predsednik potpisao je predsednik OOS Valjeva Zoran Obrenović. 

Ovo je druga kandidatura za predsednika, nakon što je juče iz Zaječara stigao predlog da naslednik Nenada Golijanina bude legendarni reprezentativac Vladimirg Grbić.

- Na nagovog mnogobrojnih odbojkaških ljudi, koji su izrazili poverenje u mene, prihvatio sam da se kandidujem za mesto predsednika Odbojkaškog saveza Srbije. Posebna mi je čast što me je dva puta lično zvao gospodin Aleksandar Boričić u povodu predstojećih izbora, što sam shvatio kao podršku i njegovu brigu za srpsku odbojku - rekao je Zoran Gajić za sajt  odbojka-volleyball.com. .

Ime našeg najtrofejnijeg stručnjaka se od starta pominjalo, ali do danas on se nije oglašavao po tom pitanju, a kako je sam govorio, niko ga nije zvao, pa nije imalo ni razloga.

-  Mnogo je bilo onih koji su me tada zvali, ali je sve bilo sporadično i ništa konkretno, pa nisam tome mnogo pridavao važnosti. Ali kada sam video sada da je to postalo masovno i da me podržava puno ljudi, prihvatio sam. Pravim plan i program koji ću u narednom periodu prezentovati. Smatram ovo velikom odgovornošću, jer je Aleksandar Boričić napravio Savez koji je izuzetan i priznat u celom svetu, a to treba nastaviti u budućnosti. Siguran sam da mogu nato nešto da uradim.

Zoran Gajić je otkrio i jednu ekskluzivnu stvar:

- Plan je da prvi npotpredesdnik bude Ivan Miljković, sa kojim sam razgovarao i on je prihvatio takvu ideju - kazao je Gajić.

Izborna Skupština OS održaće se 27. novembra, a regionalni savezi, odnosno Udruženja, mogu podneti kandidature za predsednika OS najkasnije do 23. novembra u ponoć. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija