• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.12.2016

16:13

LUIS NIJE KAO NIKO! Hamilton: Voziću Formulu 1 još najmanje 10 godina!

Ostali sportovi

LUIS NIJE KAO NIKO! Hamilton: Voziću Formulu 1 još najmanje 10 godina!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Luis Hamilton poručio je da ne namerava da se povuče u skorije vreme i da će još desetak godina biti za volanom Formule 1

Niko Rozberg je postao šampion i objavio da se povlači iz Formule 1, što je šokiralo svet. Međutim, njegov glavni rival prošle sezone i klupski kolega, Luis Hamilton, istakao je da će još dugo biti u Formuli 1.

- Planiram da ostanem ovde bar još 10 godina. Sve čemu se nadam trenutno odnosi se na narednog vozača koji mora da dođe u ekipu - rekao je Hamilton, i dodao kako ekipa Mercedesa mora da nastavi u istom ritmu i ostane ispred glavnih konkurenata Ferarija i Red Bula.

- Najbitnije je kakav će vozač postati moj timski kolega. Očekujem dosta od šefova, ali očekujem i veliki rad. Zajedno s novim timskim vozačem moramo naporno raditi na razvoju bolida za narednu sezonu. To je zbog toga što nam je cilj da ostanemo konkurentni u odnosu na Ferari i Red Bul - zaključio je Britanac, ne želeći da govori o tome ko bi mogao da zameni Rozberga.

MERCEDES NAŠAO REŠENJE: Alonso uskače na Rozbergovo mesto!

HAMILTON NIJE ŠOKIRAN: Zajedno smo sanjali, nedostajaće mi Rozberg!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija