• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.09.2017

18:05

BELORUSKINJE, ČUVAJTE SE SRPKINJA! Mihajlovićeva: Da pokažemo da svi treba da nas se plaše!

Ostali sportovi

BELORUSKINJE, ČUVAJTE SE SRPKINJA! Mihajlovićeva: Da pokažemo da svi treba da nas se plaše!

Podeli vest

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić rekao je danas da je očekivao Češku u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, ali da njegova ekipa mora ozbiljno da shvati duel protiv Belorusije ako želi da se plasira medju četiri najbolje ekipe na turniru

Očekivali smo da će nam protivnik biti Češka, ali igraćemo protiv Belorusije. Možda je to i bolje, pošto sa njima nismo igrali, a teško je igrati dva puta sa jednom ekipom (Češkom) u kratkom vremenskom periodu. Moramo na pravi način da shvatimo tu utakmicu, ne samo zbog toga da li ćemo pobediti, mi možemo da pobedimo sa igrom koja nije na maksimumu, već ako želimo da igramo kako treba u nastavku prvenstva - rekao je Terzić, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Odbojkašice Srbije igraju u četvrtak od 18.30 u Bakuu protiv Belorusije, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

- Treba nam zaista dobra utakmica, pogotovo što smo četiri dana bez utakmice i praktično bez treninga. Moramo da nađemo način da se vratimo u pravi ritam koji smo uglavnom imali u prva tri meča - naveo je selektor.

Govoreći o Belorusiji, Terzić je rekao da je to ozbiljna ekipa koja malo greši.

- Igraju malo drugačije nego što smo mi možda navikli, igraju mnogo kroz sredinu i neverovatno malo greše. Svaki poen mora da se zaradi. To će biti dobra provera kako trenutno igramo, a taj meč moramo ozbiljno da shvatimo radi samog plasmana u polufinale - rekao je on.

Reprezentativka Srbije Brankica Mihajlović rekla je da se ekipa raduje sutrašnjoj utakmici, posle pauze od četiri dana na turniru.

- Nisam nikad igrala protiv Belorusije, mislim da nije ni naša reprezentacija. Biće zanimljivo, drugačije, igraju slično ruskim ekipama. To je korektna ekipa, ne mogu da kažem da nemaju kvalitet, jer ne bi stigli do četvrtfinala. Moramo da igramo svoju igru bez obzira na protivnika, da pružimo maksimum kako bismo u subotu igrali u polufinalu - navela je ona.

Mihajlović je ocenila da je forma ekipa iz meča u meč sve bolja.

- Belorusija je slabija od nas, ali treba da pokažemo da smo u ovom trenutku ekipa koje svi treba da se pribojavaju - dodala je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17