• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2019

18:51

NEKA NAM BEOGRAD BUDE MOTIV! Tucak pred finale inspiraciju traži u prestonici Srbije

Ostali sportovi

NEKA NAM BEOGRAD BUDE MOTIV! Tucak pred finale inspiraciju traži u prestonici Srbije

Podeli vest

Trener vaterpolo reprezentacije Srbije Ivica Tucak rekao je da će njegovi igrači biti u nešto podređenijem sastavu pred finalni meč protiv Srbije budući da je beogradski Tašmajdan poprište borbe za trofej Svetske lige

Hrvatska je uz blagi pad u igri tokom drugog poluvremena rutinski slavila protiv Španije pa će u nedeljnom finalu igrati protiv Srbije.

Tucak je nakon meča dao svoje viđenje predstojećeg duela protiv Srbije.

Ovo ne ide u prilog ni Srbiji ni Hrvatskoj. Mi smo dve najbolje reprezentacije na svetu. Naši igrači su već malo opterećeni godinama i kada se igraju Olimpijske igre, Svetsko prvenstvo, to je ipak druga priča, pošto imaju po dva dana odmora, tako da sutra će presuditi ko bude spremniji i odmorniji, mane i prednosti Srbije znamo, kao što oni znaju naše, ali ono što ja želim jeste da svi zajedno uživamo u jednoj vrhunskoj, sportskoj, vaterpolo predstavi, pošto su to dve najbolje ekipe na svetu koje su obeležile zadnjih 10 godina vaterpola, ulog je ogroman, mi smo možda u malo podređenom položaju jer igramo u Beogradu, ali s druge strane, neka nam to bude i neki motiv više. To ću igračima i reći, želim da sutra pobedimo Srbiju u jednoj pravoj, sportskoj utakmici, pa na kraju ko pobedi pružiti ruku i ukoliko to bude moj tim biću najsrećniji čovek na svetu, a ako bude Srbija, ja ću im sportski čestitati - rekao je Tucak posle pobede nad Španijom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija