• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

21.01.2020

21:51

NAJNEPRIJATNIJA UTAKMICA! Savić veruje u svoju ekipu i polufinale Evropskog prvenstva!

Ostali sportovi

NAJNEPRIJATNIJA UTAKMICA! Savić veruje u svoju ekipu i polufinale Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić izjavio je da je četvrtfinale uvek najneprijatnija utakmica na turniru, ali da veruje u svoj tim i plasman u polufinale Evropskog šampionata

 

Reprezentacija Srbije igra protiv starih znanaca na Evropskom prvenstvu.

IDEM U PENZIJU POSLE OLIMPIJSKIH IGARA! Pijetlović za Informer: Godinama sam tu, osvojili smo silne medalje i došlo je vreme da odem!

- Tako je kada igraju dva tima sa titulama. Mi prvaci Evrope, olimpijski šampioni, oni vicešampioni Evrope i sveta. Odličan tim, igraju kao dosadan vaterpolo, prepun kombinacija,nalaženja rešenja u trenutku. Velika većina ih je u istom klubu što im daje mnogo prostora za uigravanje. Verujem da smo spremni za utakmicu koja je, rekao bih, najneprijatnija na čitavom turniru - rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Tradicija je na strani Srbije, nikada nije izgubila od Španije na Evropskim prvenstvima, ali zato Španci imaju tri uzastopne pobede, zatim uspešniji su na Svetskim prvenstvima, tako da je jasno da Srbiju očekuje izuzetno težak posao.

Vaterpolisti Srbije, čije je UNIQA zvanično osiguranje, igraju protiv Španije sutra od 17.30.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija