• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2020

16:31

(FOTO) SKANDAL TRESE AMERIKU! Braća reprezentativci podvodili maloletnice kako bi ih primili u ekipu!

Ostali sportovi

(FOTO) SKANDAL TRESE AMERIKU! Braća reprezentativci podvodili maloletnice kako bi ih primili u ekipu!

Podeli vest

Čuveni američki tekvondisti, braća Stiven i Žan Lopez nalaze se u središtu skandala koji ovih dana potresa Sjedinjene Američke Države

 

Naime, njih dvojica se nalaze pod otpužbom da su zlostavljali i podvodili maloletnice kako bi ih primili u svoju ekipu.

LJUDINA! NIKOLA MIROTIĆ STIGAO U CRNU GORU! Košarkaš će se priključiti litiji, JOŠ JEDNOM JE POKAZAO DA JE VELIKI ČOVEK!

Odri-En Leblan je izjavila za "Dejli bist" kako je je seksualno zlostavljao olimpijac Stiven Lopez, a potom se javilo još nekoliko devojaka koje su tome dodale da ih je, osim pomenute zvezde sporta u SAD, silovao i njegov brat Žan.

Džon Litl, jedan od advokata žrtava, pojasnio je to sledećim rečima:

- Bilo je to "plati da bi nastupala" - samo što je u ovom slučaju plaćanje značilo imati odnose sa Stivenom i Žanom Lopezom ili obojicom, prenosi 24sata.hr.

 

 

- Imala sam osećaj da će se nešto loše dogoditi - rekla je prisećajući se incidenta, govoreći kako nije mogla slobodno da se pomera kada je došla u sobu Lopezovih prijatelja.

- Sve je u redu - rekao je Lopez, a potom je počeo da je ljubi. Uz Stivena su bila i njegova dva pomenuta prijatelja koji su je 2010. silovali za vreme turnira u Dalasu, u američkoj saveznoj republici Teksas. Pre samog silovanja su je drogirali, tvrdi, ubacivši joj drogu u alkoholno piće koje joj je ponudio olimpijski pobednik.

 

 

Mendi Melun, Hajdi Džilbert, Kej Pou, Gabrijela Džoslin i Ejmber Mins neke su od tadašnjih perspektivnih sportistkinja koje su braću Lopez optužile za seksualno zlostavljanje.

Ejmber Mins, reprezentativka američke tekvondo reprezentacije, takođe je optužila Lopeza da je učinio istu stvar i njoj.

 

 

- Nakon što sam popila piće koje mi je dao, imala sam čudan osjećaj, lucidan... A onda je sve postalo mračno - izjavila je Ejmber koja je sledećeg dana kontaktirala Lopeza, a on joj je rekao kako su imali polni odnos, nakon kojega je on otišao iz sobe, a kada se vratio, ona je spavala s drugim čovekom. Ejmber je rekla da je to grupno silovanje, a Lopez odgovorio:

- Meni izgledaš dobro.

Mendi Melun je za istu stvar optužila i Stivena i Žana. Kako kaže, bilo je to 2006. kada je imala 16 godina. Žan je bio privremeno suspendovan sa trenerskog posla zbog silnih optužbi, ali su se oba brata izjasnila nevinim.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija