• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.03.2020

12:02

NE ODUSTAJU! Tramp hteo odlaganje OI, Japanci ga ODJAVILI!

Ostali sportovi

NE ODUSTAJU! Tramp hteo odlaganje OI, Japanci ga ODJAVILI!

Podeli vest

Japanska ministarka za Olimpijske igre Seiko Hašimoto odbacila je danas predlog američkog predsednika Donalda Trampa da se Igre u Tokiju odlože zbog pandemije koronavirusa

Tramp je predložio da se Olimpijske igre u Tokiju, koje bi trebalo da počnu 24. jula, odlože za godinu dana.

Hašimoto je, na konferenciji za novinare, izjavila da Međunarodni olimpijski komitet i organizatori Igara "uopšte ne razmatraju otkazivanje ili odlaganje Igara".

- Nastavljamo s pripremama za održavanje Igara - rekla je ona i dodala da se ceo svet bori protiv virusa i da će sigurno biti pozitivnog efekta.

- Učinićemo sve da Olimpijske igre realizujemo onako kako je planirano - dodala je Hašimoto.

Olimpijski plamen za Igre u Tokiju upaljen je juče u Olimpiji, mestu rođenja drevnih igara, na skromnijoj ceremoniji zbog straha od širenja koronavirusa. Plamen bi u Japan trebalo da stigne 20. marta.

Olimpijske igre u Tokiju na programu su od 24. jula do 9. avgusta.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija