• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2020

13:17

(VIDEO) SRBIJA NA NOGAMA! Neuništivi Habibi pozdravio Srbe i NAJAVIO DOLAZAK!

Ostali sportovi

(VIDEO) SRBIJA NA NOGAMA! Neuništivi Habibi pozdravio Srbe i NAJAVIO DOLAZAK!

Podeli vest

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin najavio je dolazak Habiba Nurmagomedova u Srbiju

Nurmagomedov je završio karijeru minulog vikenda nakon što je pobedio  Džastina Gejdžija

Stavio je tačku sa impresivnih 29-0, neporažen odlazi u istoriju, ali i dolazi u našu zemlju. Poznato je da u Srbiji ima veliki broj fanova i poštovalaca, koji će sa oduševljenjem dočekati njegov dolazak.

Foto: printscreen

 

Borovčanin je bio na direktnoj liniji sa Habibom posle meča, već dugo su u kontaktu, a bilo je reči i o dolasku u Srbiju.

- Veliki pozdrav za Srbiju! Vidimo se uskoro, kad god Nenad kaže i kad god da se dogovorimo ja sam spreman da dođem u posetu - rekao je Habib tokom video poziva, a Borovčanin mu je uzvratio čestitkama.

- Čestitke Habibu Nurmagomedovu na svemu što je uradio u svojoj karijeri, a od svega najviše vredi što je svetu pokazao šta znači biti veliki čovek! Uskoro ćemo ga ugostiti u Srbiji - napisao je on na svom Fejsbuk profilu.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija