• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2021

08:27

UMALO TRAGEDIJA! Srušila se tribina, povređeno 100 navijača!  /VIDEO/

Ostali sportovi

UMALO TRAGEDIJA! Srušila se tribina, povređeno 100 navijača! /VIDEO/

Podeli vest

U indiji je povređeno više od 100 gledalaca nakon što se srušila tribina tokom 47. juniorskog nacionalnog šampionata u Kabadiju

Nesreća se dogodila u gradu Suriapet. Tribina na kojoj su bili navijači, njih oko 1.2000, se srušila i ljudi su počeli da padaju kao u talasima.

Policija i Hitna pomoć su velo brzo stigli i izvukli su ljude koji, prema navodima tamošnjih medija, nisu bili u stanju da hodaju. Neki su čak bili zarobljeni ispod metalne konstrukcije

Njih nekoliko je pretrpelo prelome, dve osobe su bile u kritčnom stanju, a do urušavanja je izgleda došlo zbog slabe konstrukcije koja je izgrađena od drveta i drugih materijala. Međutim, tek je najavljena detaljna istraga.

 

 

Pravo je čudo što niko od tih navijača nije izgubio glavu, jer snimak izgleda  jezivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija