• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2021

12:43

CELA JUGOSLAVIJA GA JE OBOŽAVALA! Čuveni sportista BANKROTIRAO! Ostaje bez KUĆE od preko MILION EVRA, duguje OGROMAN novac!

Ostali sportovi

CELA JUGOSLAVIJA GA JE OBOŽAVALA! Čuveni sportista BANKROTIRAO! Ostaje bez KUĆE od preko MILION EVRA, duguje OGROMAN novac!

Podeli vest

Nama ko sa prostora bivše Jugoslavije nije voleo čuvenog skijaša Bojana Križaja! Ispisao je istoriju kada je u slalomu u Vengenu 1980. godine doneo istorijsku prvu zlatnu medalju bivšoj državi na Svetskom kupu

Bojan Križaj (64), čuveni jugoslovenski skijaš je bankrotirao!

Morao je i da proda kuću kako bi izmirio velika dugovanja. Bio je dužan 1,7 miliona evra, pa je zbog toga morala da "ode" imovina u gradu Tržiću, koji je blizu granice s Austrijom.

Kuća Slovenca ima 711 kvadrata i nalazi se na parceli od 19 hiljada kvadrata! Izuzetno je luksuzna, ima bazen, teniski teren, a početna cena biće milion evra. Prvo je Križaj iznajmljivao velelepnu vilu za 9.500 evra mesečno, ali su se njegovi dugovi nakupili!

On sada mora da proda svoju najvredniju nekretninu!

Karijera čuvenog Bojana Križaja trajala je 12 godina! Bio je izuzetno uspešan na sportskom polju, ali ne i van njega! Uvozio je austrijsko pivo, propala mu je firma u Hrvatskoj koja se bavila savetovanjem za poslovanje! Nije mu bilo bolje ni u stočarstvu, pa je jasno zašto se desila cela situacija sa bankrotom! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija