• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2021

23:01

SOMBOR JE NOVI ŠAMPION SRBIJE! Spektakularan boks u Smederevu, favorizovana Zvezda poklekla! /FOTO/

promo

Ostali sportovi

SOMBOR JE NOVI ŠAMPION SRBIJE! Spektakularan boks u Smederevu, favorizovana Zvezda poklekla! /FOTO/

Podeli vest

Bokserski klub Sombor novi je šampion Srbije! Četa Stojana Kneževića, alfe i omege kluba sa severa Srbije, prvi poraz u sezoni nanela je favorizovanoj Crvenoj zvezdi u revanšu finala Superlige u Somboru, a onda grogiranog protivnika dokusurila u nikad neizvesnijoj majstorici u Smederevu - 12:10

U meču koji je rešio pitanje šampiona Srbije pojačanje novog vladara srpskog klupskog boksa, Igor Rogić, pobedio je Aleksandra Šerifovića.

- Nikada neću zaboraviti ovaj trenutak kada sam sa Somborom postao šampion Srbije u olimpijskom boksu. Hvala svim momcima iz tima, vreme je za slavlje - rekao je Rogić, novi junak kluba iz Bačke, odmah posle meča.

Foto: promo

 

Koliko mu je situacija dozvolila, radovao se i Stole sa svojim momcima.

- U utorak sam sahranio oca Milana, ali nisam hteo da ta moja tuga utiče na ove momke. Pogurao sam to u sebi i moji junaci su mi vratili titulom. Hvala im do neba, ali hvala i gradonačelniku Sombora Antoniu Ratkoviću koji je bio večeras ovde s nama i bez čije pomoći u ime grada ne bismo ostvarili ovaj istorijski uspeh - izjavio je Knežević.

Foto: promo

 

Medalje i šampionski pehar pobedničkom timu, čija je vedeta bio i Veljko Ražnatović koji večeras nažalost nije mogao da nastupi zbog povrede ruke, podelili su direktor Superlige Marjan Cvetković i Teodora Ostojić ispred Bokserskog saveza Srbije.

Inače, bokserska liga Srbije ove godine održana je na vrhunskom nivou, a pomoć BSS u organizaciji pružili su država Srbija i kompanija MTS. Svi mečevi bili su prenošeni direktno na TV Arena sport.

Crvena zvezda - Sombor 10:12

JUNIORI

Luka Ranković - Severdžan Gaši 2:0

Vladimir Beriša - Vladica Mišković 2:0

SENIORI

Saša Ivanović - Omer Ametović 0:2

Kristijan Jovanović - Rade Joksimović 2:0

Momčilo Janjić - Semiz Aličić 0:2

Nenad Jovanović - Nazif Sejdi 2:0

Džejlan Toskić - Antonio Biset 0:2

Sandro Poletan - Vladimir Gubaš 2:0

Aleksandar Šerifović - Igor Rogić 0:2

Aleksa Marković - Mađi Jababu 0:2

Kosta Božović - Vladan Babić 0:2


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17