• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2021

11:44 >> 11:57

SELEKTOR SRBIJE OČAJAN! LOŠ POČETAK, JOŠ GORI KRAJ! Ovo je ozbiljan ALARM!

reuters

Ostali sportovi

SELEKTOR SRBIJE OČAJAN! LOŠ POČETAK, JOŠ GORI KRAJ! Ovo je ozbiljan ALARM!

Podeli vest

Srbija je poražena i drugi put na ovim Olimpijskim igrama, posle Španije i Hrvatska je bila bolja od "delfina" (14:12)

Vaterpolisti će gotovo sigurno igrati u četvrtfinalu olimpijskog turnira, ali brine igra protiv Hrvatske. Još jednom zakazala odbrana aktuelnih olimpijskih šampiona, baš kao i na startu protiv "crvene furije".

Foto: Tanjug

 

- Loš početak, pa još gori kraj. Protiv Španije 13, protiv Hrvatske 14, ne sećamo se kad je Srbija poslednji put primila toliko golova. Sigurno da nam je to ozbiljan alarm - kazao je posle utakmice selektor Dejan Savić i dodao:

Foto: reuters

 

- Loše smo ušli u meč, bez koncentracije. Ozbiljan rezultat smo jurili, uspeli da stignemo, igru smo možda namestili, ali je falila realizacija. U određenim trenucima smo primili lake golove, dozvolili smo im da ponovo naprave visoku razliku i više to nismo uspeli da stignemo. Jednostavno smo na kraju samo branili čast.

Foto: Tanjug/AP

 

Srbija je gubila 5:1, pa stigla na 8:8.

- Ne mogu nikoga da hvalim i ne želim. Predstoji nam utakmica sa Crnom Gorom, koja u suštini ni nama ni njima ne znači, samo da vidimo koji ćemo biti u grupi i da se što bolje spremimo za najbitniji utakmicu na turniru, a to je četvrtfinale - istakao je Dejan Savić.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija