• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2021

14:05

DA POKAŽEM KOLIKO VREDIM! Strahinja Stefanović uzbuđen pred prvu trku na OI!

Ostali sportovi

DA POKAŽEM KOLIKO VREDIM! Strahinja Stefanović uzbuđen pred prvu trku na OI!

Podeli vest

Srpski kajakaš Strahinja Stefanović rekao je da želi da na Olimpijskim igrama u Tokiju pokaže kavlitet

Prvu trku na stazi u Tokiju, Strahinja će veslati sutra od 2.58 minuta po našem vremenu, kada će startovati u kvalifikacijama discipline u jednosedu na 200 metara, koja u Tokiju prestaje da bude u olimpijskom programu.

- Veomo sam uzbuđen pred prvu trku. Vreme se polako menja, ali sam siguran da ću uspeti da se priviknem na sve uslove i da pokažem koliko vredim! - rekao je Stefanović.

Uslovi u Tokiju su dosta drugačiji u odnosu na one sa kojima se do sada susretao.

- Mogu da kažem da je veoma vruće ovde i da teško se navikavam na vremenske uslove. Zbog toga smo i došli nešto ranije kako bih video šta nas očekuje. Dodatna otežavajuća okolnost su ograničenja i pravila koja su uvedena zbog virusa korona. Svakog jutra radimo PCR test i da popunjavamo detalje u aplikacijama. Međutim, na to smo svi već navikli.

Foto: bet

 


Posle dva dana takmičenja rezultati postignuti na Sea Forest Waterway regatnoj stazi uslovljeni su veoma toplom vodom, kao i činjenicom da se vesla na slanoj vodi.

- Kada smo otišli prvi put na stazu moji utisci su bili super i vezi sa svim. Bilo je malo vetra, ali nije bilo strašno kako može da bude. Ja sam uslovima zadovoljan, voda je slana i malo je teža. Ovde smo sedam dana i još se privikavam na uslove. Sutra imam trku i zaista jedva čekam da stanem u startni blok i da krenemo sa trkama. Privikao sam se na vremensku razliku i osećam se odlično. Mislim da će prvog takmičarskog dana za mene biti sve kako treba! - optimističan je Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija