• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2021

08:08

ŠUMAHER JE MISLIO DA UMIRE! Objavljen dokumentarac o legendarnom Nemcu!

Ostali sportovi

ŠUMAHER JE MISLIO DA UMIRE! Objavljen dokumentarac o legendarnom Nemcu!

Podeli vest

Dokumentarni film o Mihaelu Šumaheru, sedmostrukom šampionu Formule 1, konačno je objavljen

U filmu su emotivne izjave žene i dece nakon nesreće, isečci Šumaherovih trka, podsećanja na slavne dane legendarnog Nemca. 

Šumaher nije viđen u javnosti od njegove nesreće koja se desila krajem 2013. godine na skijanju. Vrlo malo se zna i o njegovom trenutnom stanju, a nakon ovog filma i izjava njegove supruge Korine, jasno je da više nikada nećemo videti starog Šumahera. 

Jedan od najstrašnijih komenata u karijeri velikog Šumahera bio je udes 1999. godine u Velikog Britaniji, kada je mislio da je mrtav. 

On je tada na Silverstonu pri brzini od 150 na sat udario u ogradu, a u dokumentarcu su prikazane neke njegove stare izjave u kojima je priznao da je bio siguran da će umreti. 

- Prednji točak je bio zaglavljen. Nisam mogao da izađem i pokušavao sam da izvučem nogu koja je bila zaglavljena. Ležao sam tamo i odjednom sam osetio kako su mi otkucaju srca sve sporiji, sve dok u jednom momentu ne stanu. Mislio sam, verovatno se ovako osećaš kada ideš "gore" - priznao je Šumaher pre nekoliko godina.

Inače, udes se desio samo četiri godine nakon pogibije Airtona Sene na Velikog nagradi San Marina. Brazilac je tada izgubio kontrolu i zakucao se u betonski zid pri brzini od 300 kilometara na sat. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija